Jirka SČlenPřidáno
před 18 letStáli jsme nakonec až pod restaurací Marcelka-70 m pod vlekem. Šéf restaurace - Jarda, se o nás staral jako o vlastní, ceny měl lidové a jídlo výborné. Sice nám přes den poprchávalo, ale to na kvalitu čaje s rumem od Vlasty vliv nemělo! Po lyžování mládež ještě bobovala, koulovala a válela se, vyráběli sněhuláky s poprsím, a dokonce vznikl díky Tomášovi i obytňák ze sněhu. Večer došlo i na grilování - zařídil Kájínek. Lenka řídila domácí dílnu - děti vyráběly a zdobily adventní věnce.
Machajda nezklamal-nejprve tančil s ...(neuvádím) v karavanu , poté v restauraci vytasil kytaru, a tak došlo i na oblíbené "králíci". Na příště jsme předjednali parkování přímo u chaty Bohouš - 100 m od vleku...Víkend se, myslím, pěkně vydařil.
Upravil Jirka S dne 02.12.2007 18:48,
před 18 letBych se přílípnul na kmen jako Choroš a byl bych Chorščák. :D;-
To jo,ale dostat tě pod ten smrk,to by musela být rolba.Cha.;-
Něco na tom bude. Žilkování na nožičce taky mám a hořkej jsem taky dost:@
Merfane, to nejsou podubáci, ale hořčáci, poznáš podle výraznějšího žilkování na nožičce.
ahoj jitka;)
A pod třetím smrkem z leva je možné po podrobném prozkoumání spatřit pod sněhem 1 x hříbek a 2 x podubák :D:D
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
Ahoj,:_
odjezd cca17h,předpokládaný příjezd 19-20h.
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letRomčo makej i za nás!! Díky.
Telefonicky ještě potvrdili účast Bobíci a Jiří Majki, takže nás bude
7 posádek.
Za 10 minut vyjíždíme...
Upravil Jirka S dne 30.11.2007 15:28,
před 18 letJeště včera večer jsem měl v úmyslu v pátek přijet a v sobotu odejet. Vyhrála práce. Užijte si to tam i za mne. Ahojte.:_
Ondrej a LenkaČlenPřidáno
před 18 letZdravím všechny, tentokrát je mi obzvlášt líto, že se k Vám nemůžeme přidat. ;sPrávě tento předvánoční čas, kdy se všechno připravuje a zdobí mám moc ráda. No a příprava ad. věnce k tomu samozřejmě patří. Hezky si to užíjte, zdobení i lyžovačku. těšíme se na příště :_
Upravil Ondrej a Lenka dne 29.11.2007 23:17,
před 18 letMamka bere skoro všechno. Věnců už máme sice plný zuby, ale na vaše výrobky se strašně moc těšíme. ;-Drátek nebo provázek na omotávání věnečků a svíčky si vezměte. Bereme jen červený.
Ahoj Lenďa ml.
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letLeni vezmeš nám všecnno potřebné na dva kousky a.v. ? Rádi to zaplatíme !
Jinak to vypadá , že už nás je pět!
Upravil Jirka S dne 30.11.2007 09:03,
před 18 letPřijedeme v pátek večer
Lenka vezme korpusy na věnce, ozdoby. Nebere drát na vázání a svíčky.
čau LLS ;d
Upravil Doktorovi dne 29.11.2007 13:35,
před 18 letAle no tak,:o máme taky předvánoční úklid,makáme na tom přes týden.Pěkně každej něco a je hotovo.:=Bude nám smutno:c
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letMoc nás to mrzí, ale nedorazíme. Máme to blízko, ale nemůžeme. ;p.
Příště se to podaří:_
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letAch jo, to mi zase Vlasta bude ukusovat ze šampáňa...
....ale soplovku bych si dal...
=====================================
V pátek nebude večerní lyžování. Pustí to až v sobotu.
V pátek večer přijde mezi nás na přátelskou besedu Mirek z Horské
služby Jeseníky (má službu celý víkend),
tak si můžete připravit všetečné otázky všeho druhu.
Upravil Jirka S dne 28.11.2007 12:06,
před 18 let
Mirek a VlastaČlenPřidáno
před 18 letMalá změna přijedeme v plné sestavě.....bude soplovka:g