Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

pro "milovníky" elektropohonu

Poslední aktualizace před 5 let
MikinMikinČlen
Přidáno před 5 let
Zjistil jsem, že se někam ztratil příspěvek, jenž je docela zajímavý. Tedy věřím, že nebyl smazán. Tak ho vkládám znovu: https://www.fs.cv...omobilito/

Snad už se neztratí
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Téma je již vyčerpané, proto ho uzavírám.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 19.01.2021 16:45, před 5 let
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Posílám odkaz na článek, který dokumentuje aktuální dění v Německu s ohledem na rizika blackoutů v souvislosti s elektromobilitou. Potvrzuje t, m.j., co jsem psal výše.

Fun: Odborná veřejnost považuje autofórum vpodstatě za dezinformační web. Mám zdokumentovaný minimálně jeden případ, kdy vyrobili cílenou dezinformaci. Proto odkazy mažu.
Upravil Fun dne 19.01.2021 16:43, před 5 let
S
sarikČlen
Přidáno před 5 let
Petře Dubí děkuji za vysvětlení ale já na toto bunky nemám mě to přijde moc složité já ani moc nepoužívám mobil
prostě je to jiná doba
O co se v tom mailu jednalo prostě nabíjelo se elektroauto a najednou během pár minut to začlo pěkně hořet
kdybys chtěl tak mě napiš na SZ adresu Tvůj mail a já ti to přepošlu
Upravil sarik dne 15.01.2021 22:16, před 5 let
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
Sarik:
To nebyl návod jak sem vložit soubor, ale chtěl jsem ti ukázat, co vidí ostatní. Pokud sem dáš odkaz na jakýkoliv soubor ve tvém emailu, tak se k tomu souboru nebo obrázku dostane jenom ten, kdo je přihlášený do tvého emailu pomocí tvého jména a hesla - nikdo jiný to neuvidí Smile

Pokud sem chceš dostat nějaký soubor, tak jsou dvě možnosti:
1) Napíšeš správci (Fun) soukromou zprávu, on ti pošle svůj email, tam mu pošleš ten soubor a on ho sem nahraje a dá sem odkaz na ten soubor.
2) Soubor uložíš z emailu k sobě do počítače a potom ho nahraješ na nějaký server pro sdílení (například ulozto.cz) a potom sem dáš odkaz na ten soubor (jako jsi dával odkaz k sobě do emailu).

Druhou možnost můžeš udělat sám, nepotřebuješ k tomu nikoho a časem to bude práce maximálně na pár minut (až už to třeba jednou uděláš a budeš vědět co a jak).
S
sarikČlen
Přidáno před 5 let
Petr Dubí a ostatní asi se vám ten můj odkaz neotevřel, velice se omlouvám a nedaří se mě toani podle návodu co mě dal petr ,jsem dříve narozen a tak se moc nevyznám v takových to věcech takže jěště jednou sorry
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let

pajovi napsal:

@pajovi - Espero, byl by to zajímavý večer my dva u láhve něčeho, co se teď nesmí pít na veřejnosti... Ráno by nás možná bolela hlava, ale určitě by nás bolelo za krkem od toho souhlasného kývání.. Tomu, co se teď považuje za ekologii, co se děje v autoprůmyslu a co se děje v energetice, jsem se dřív smál, ale oni to ti gretofilové myslí vážně, tak se mi ten úsměv z tváře vytratil..

Což pak o to, ale já jsem táta samoživitelka se školákem doma, takže by se to bez něj neobešlo, neb ho přes noc nemůžu nechat bez dozoru. A mimochodem ono se to děje i v bankovnictví neméně brutálně, i když tam prvoplánově o až tak o ekologii nejde, ale povinností podle nařízení EU je i sledovat, jak plní ekologické cíle úvěrově financované projekty. Víc toho bohužel říci nemohu.

Takže jestli se budeš chtít sejít, písni.
Macek2Macek2Člen
Přidáno před 5 let
Nevím jestli jste si toho všimli, ale příspěvky Sarika a Kamilia sem přeřadil admin z jitého vlákna - předpokládám, že bez jejich souhlasu.
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
sarik:
Jdi k sobě do emailu, dej odhlásit a až budeš odhlášený, tak klikni na ten odkaz, co jsi sem dal. A potom uvidíš to, co vidí všichni ostatní Smile
S
sarikČlen
Přidáno před 5 let
petr Dubí doufám že se ti video otevřelo, jinak k tomu není nic napsané akorát dobíjení elektromobilu,
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
sarik:
Prosím o přihlašovací jméno a heslo k tvému emailu - abych si to mohl také přečíst Wink
K
kamilioČlen
Přidáno před 5 let
vlastnu skusenost nemam, ale nedavno som nasiel test troch drahych EV s tahanim karavanu. dojazd teda nic moc.

https://elbil.no/...-caravans/
S
sarikČlen
Přidáno před 5 let
nabíjení elektroauta

https://www.email...roauta.mp4
Upravil sarik dne 13.01.2021 21:01, před 5 let
Macek2Macek2Člen
Přidáno před 5 let
https://www.idnes...tomoto_fdv

další "slaměný panák" ? Opravdu nehrozí blackout díky elektromobilům?
P
pajoviČlen
Přidáno před 5 let
Espero, byl by to zajímavý večer my dva u láhve něčeho, co se teď nesmí pít na veřejnosti... Ráno by nás možná bolela hlava, ale určitě by nás bolelo za krkem od toho souhlasného kývání.. Tomu, co se teď považuje za ekologii, co se děje v autoprůmyslu a co se děje v energetice, jsem se dřív smál, ale oni to ti gretofilové myslí vážně, tak se mi ten úsměv z tváře vytratil..

Mimochodem k tématu byl včera pořad na ČRo Plus - cca od 21 h - Souvislosti Plus. Snad nebude nic proti ničemu, že sem dám odkaz..
https://plus.rozh...si-8400125
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 5 let
@Espero: Už vidím krávy, jeleny, a třeba i kapry, žraloky nebo sebe s hadičkami v řitních otvorech a s jímacími lahvičkami na hřbetech.....

Včera jsem byl na kolonoskopii, takže si to představit umím velice živě. Takže děkuji pěkně, tohoto podnikání v enegetice se opravdu účastnit nehodlám Shock
pedapedaČlen
Přidáno před 5 let
hele @Espero máš 100% pravdu, ale riskuješ “bana” ..... faktické zveřejňování faktů se tady netoleruje.....něco o tom vím🙈
C
Chlapi_sobeČlen
Přidáno před 5 let
ShockShockShock škoda, že nejsou karavánky, dostal bys jich dvacet !!!!!!!!!!!!!!
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
To fun: Do školy jsem na ně chodil, na ty hlody. Míníš li hlodem zákon o zachování hmoty nebo energie. Už je to fakt dávno, ale ekopošuci mě nutí si to pořád a pořád osvěžovat.

Až na to, že dřevo a biomasa asi není významný zdroj energie z hlediska energetického mixu. To jsem samozřejmě věděl, ale šlo o elektropohony aut a ne o metan z biomasy. Takže o dřevní chemické nebo vodní kinetické energii jsem nepsal. Nové stromy při růstu spotřebují nejen CO2, ale i teplo a světlo (energii) ze slunce anebo z teplárny (pěstují-li se ve skleníku), vodu ani tak moc ne, tu opět vypaří kromě té malé části, kterou zadrží v sobě.

To už bychom mohli začít mluvit o tom, že se jako obnovitelný zdroj energie bude jímat metan ze střev všech zvířat a lidí a pak získané energetické zdroje v podobě energie chemické se budou používat například pro dálkové vytápění. Nebo do plynových lahví pro karavany. Už vidím krávy, jeleny, a třeba i kapry, žraloky nebo sebe s hadičkami v řitních otvorech a s jímacími lahvičkami na hřbetech. A co teprve třeba u ruského nebo amerického prezidenta. Nebo našeho. Nebo britské královny. (Akorát by se tam muselo vymyslet něco efektivního na stlačování toho metanu v hřbetních lahvičkách, aby je nebylo nutno měnit každou chvilku, to by bylo fakt personálně náročné). A mohlo by to vyžadovat více energetických zdrojů, než kolik se jich tímto způsobem získá. Pomalu už uvažuju jako estrádní ekopošuk. Nejvyšší čas přestat.
Upravil Espero dne 13.01.2021 21:25, před 5 let
Macek2Macek2Člen
Přidáno před 5 let
Samozřejmě má Espero pravdu o ekopošucíchGrin
Jen bych trochu upřesnil pojmy. Ekopošuci nemluví o

Citovat

obnovitelné energii

Citovat

ale o obnovitelných zdrojích energie (OZE). A tam patří třeba profláklá biomasaSmile což je většinou dřevo, štěpka, pelety z dřeva apod. To, že dřevo znovu vyroste (i když jiné) se považuje za OZE. A při tom ten strom spotřebuje při růstu taky nějaké to CO2.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025