to Kutil1 :
beru jako přátelskou připomínku a na svou částečnou obhajobu uvádím.
- byl téměř úplněk, bylo vidět krásně
- mám adaptabilní světlomety s automatickým přepínáním dálkových světel
- provoz téměř žádný, až po BG hranice po dálnici. Potom od Sofie kousek před Bansko opět dálnice. Až na kousek v Srbsku opravdové dálnice, ne D1
- nejel jsem to na jeden zátah, psal jsem 12 hod jízdy. Jel jsem od cca 22,30 do 3,00, Pospal a v 6,00 pokračoval. V Sofii oběd a káva u příbuzných, potom cca 2 hod do Banska
- nejsem na sebe pyšný, že porušuji pravidla, ale ONI si začali a já chtěl před tím co nejrychleji ujet

i
to DadakaL:
obytňáky stojí nahoře na parkovišti kousek od horní stanice gondoly. Teď jsou tam jen Bulhaři, jeden anglán a tuším jeden Holanďan. Krásný místo přímo na sjezdovce. Svítí tam sluníčko, ta fotka je cca v 16,45. U gondoly je restaurace. Od včerejška povolili šrouby a otevřeli hospody, kina, divadla.... V neděli mají volby, možná chtěl někdo na poslední chvíli urvat body, ale třeba to noví mocipáni zase zaříznou
Taky jsem dlouho váhal, neměl jsem doma podporu. Nakonec mne moje drahé dcery podpořily a vyjeli jsme ve třech narychlo přes booking. Teď mě sere, že jsem si ten obytňák neprosadil, ale ztratil bych asi spoustu času přejezdem. Jsem tak trochu mrtvej Homolka