I když se nejedná o karavan, nechávám zde poptávku:
Přenechám leasing vozu Hyundai I 30 combi 1,6 CRDi výbava Tricolor, modrá metaliza "stellar blue". Vůz byl uveden do provozu 4. 2. 2019 a ke dnešnímu dni má najeto 34 568 km. Emisní norma Euro 6. Spotřeba 4,8 litru nafty na 100 km. Převzetí leasingu někdy v lednu 2021. Vůz je garážovaný a nebyl havarovaný. Je v 5 leté záruce, takže po celou dobu zbývajícího leasingu nebude třeba hradit náklady na opravy.
Leasing: 5 letý, ke konci ledna 2001 budou ještě zbývat 3 roky. Leasingová splátka měsíční 5 295,-Kč, pojištění měsíční 996,- Kč (Povinné ručení + havarijní, bohužel jde o pojištění podnikatelského majetku leasingovky, takže bezeškodní průběh na něm se do bonusu vlastního pojištění nepromítne.)
Důvod: Musím zredukovat počet svých automobilů, protože jsem se rozhodl vzhledem k věku od 1.2.2021 odejít na odpočinek, neboli do důchodu. Přesluhuji už 5 let a dál pokračovat je obtížnější než jsem si ještě před rokem myslel.
Jestliže někdo bude mít zájem o převzetí leasingu, jako bonus mu přenechám zdarma 4 kompletní zimní kola na železných diskách. Pořizoval jsem je mimo leasing a jsou mým majetkem.
Nadále už budu jezdit jen Peugeotem s obytnou vestavbou.