Milos195ČlenPřidáno
před 5 letRovněž jsem rád popovidal a popil s příjemnými lidmi.
alapaČlenPřidáno
před 5 letChcem poďakovať kolegovi karavanistovi, Miloš 195, za poskytnutie miesta na parkovanie
na jeho záhrade a taktiež za milý prístup z jeho strany. Večer sme si spolu príjemne pokecali.
Bolo to super, ešte raz ďakujem. L.P.
alapaČlenPřidáno
před 5 letĎakujem kolegom karavanistom za pomoc.
Problém s prespaním mam vyriešený.
Alapa
PetrDubiČlenPřidáno
před 5 letKdyž jsme tam byli loni, tak byla možnost parkovat na parkovišti přes noc, ale bylo nutné zaplatit nějaké nepřesťanské parkovné na vrátnici (snad 200 nebo 300 Kč). Na parkovišti byly cedule, které na to upozorňovaly a že tam chodí v noci hlídač, který to kontroluje. Bavili jsme se i v zoo s někým, kdo byl v kempu, ale jenom jednu noc, protože delší volno v kempu nebylo, tak museli ven a večer je přišel kontrolovat strážný a museli zaplatit to mastné parkovné a byli rádi, že ukecali "příplatek" za to, že to nezaplatili předem. Holt nechtějí aby jim tam lidi parkovali zadarmo, když je vedle kemp..
Milos195ČlenPřidáno
před 5 letZaslal jsem zprávu na mejl.
Podívej se sem: GPS: 50°25'46.401"N, 15°48'6.394"E
Je to parkoviště jakoby pod tou ZOO, přijíždí se tam z Rokycanovy ulice, ale na mapě to je konec Mánesovy ulice. Jeví se ale, že to je parkoviště nevyasfaltované a zřejmě pomocné, když je v ZOO nával. Mám to jen z mapy, osobně jsem tam nebyl.
Upravil Espero dne 02.06.2021 22:20,
před 5 let
alapaČlenPřidáno
před 5 letMalo by to byť na dve noci budúci víkend,
keď som sa informoval o miesto v kempe, tak som sa pýtal čo môžem prenocovať
u nich na parkovisku. Dostal som odpoveď, že v noci je na parkovisku zákaz
parkovania.
Milos195ČlenPřidáno
před 5 letA kdy a na jak dlouho?Parkoviště o víkendech je plné
FunHlavní administrátorPřidáno
před 5 letCo před kempem? Je tam parkoviště.
alapaČlenPřidáno
před 5 letAhoj,
mal by niekto dobrý typ na prespanie na divoko v okoli Dvur Králove?
Do kempu ma už nechcú prijať. Vraj je plno.
Ďakujem Alapa.