Z Višňové mám cca 2 roky zpátky podobnou zkušenost, možná šlo dokonce o stejného "obyvatele" ...
Přijeli jsme tam na velikonoční výjezd, už mezi posledníma, takže "náměstí" už bylo plné, navíc se řvoucím ročním miminem bysme tam byli na obtíž, takže jsme to zapíchli v ústraní, vpravo od malých chatiček, před, tuším dvěma, přívěsy, co vypadaly, jako že už si suroviny z nich příroda pomalu bere zpět :-)
No, chyba, za pár hodin tam přijel domorodec "na chatu" ...
Podobně nepříjemnou situaci jsme zažili ještě loni nebo předloni v kempu v Žamberku. Bylo tam narváno a slečna v recepci nás poslala na "volné" místo vedle skupiny nějakých němců. Divně na nás koukali a něco hudrovali - tak říkám, že jestli mi něco chtěj, ať to řeknou česky a dál jsem stavěl předstan - vypadalo to, že chtěj vedle sebe jen víc volného místa. Než jsem dostavěl předstan a oprášil pár slovíček, přijely další dvě německý auta a po chvíli "konverzace" bylo jasno - část tý skupiny z kempu na několik dní odjela někam cestovat, což recepční netušila a upíchla nás na jejich místo, ačkoli tam byli po celou dobu i v nepřítomnosti ubytovaní a zrovna se vrátili... Takže nepříjemná situace, ale jinak super kemp, takže jsme si tam našli lepší místo a (už podruhý) namísto přespání, strávili skoro týden.
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
Ahoj, rádi bychom zítra přespali nadivoko někde na Křivoklátsku. Rádi bychom pak na kole cyklostezkou kolem potoka na Rakovník. Máte někdo tip na místo a napíšete?