Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Renault Master 2.3, r.v. 2014 přestavba

Poslední aktualizace před 5 let
C
CBFrantaNováček
Přidáno před 5 let
Díky za info. Bude rád za informaci, zda jde legálně otypovat na obytňák. Z hlediska motorizace a případných oprav problém nemám, mám autodílnu. Jedná se mi o přestavbu pro 2 osoby se slušným konfortem (musí být vnitřní sprchový kout a WC - "poslouchat se musí"Wink. Sháním skicu rozmístnění vniřrního zařízení. Samozřejmě budu rád za každý názor a inspiraci .
F
framesČlen
Přidáno před 5 let
Ještě jedna věc: Master má výfuk ukončený zhruba ve středu půdorysu vozu a v určitých případech je po demontáži přepážky tak cítit v kabině. Lepší je ukončení na boku nebo vzadu.
F
framesČlen
Přidáno před 5 let
Řekl bych to takhle, když už se nikdo neozývá: chceš-li plnohodnotnou vestavbu s typickým, většinovým layoutem a se vším vybavením, vezmi Ducato a spol. Seženeš na to daleko víc věcí, polotovarů, inspirací a ověřených řešení. Možná je i o trochu širší v horní části boudy.
Já jsem stavěl v Masteru L3H2, 2013 dost netypické, skromnější uspořádání a pak je to asi jedno. Stejně musíš v takovém případě vše vymyslet a vyrobit sám.
A zatím jsem ani neslyšel nějaké vyložené nářky na renoltí motory. (Teda hlavně oproti mercedesům 🙂, ale proti nim je king každý...). Ani už rencky dnes tolik nereznou. Příští týden snad ověřím,jak je snadné ho přetypovat na N1, zvláštní určení.
Tolik můj příspěvek. Třeba se ještě ozve někdo kvalifikovanější...
C
CBFrantaNováček
Přidáno před 5 let
Prosím o zkušenost s vestavbou do Renault Master 2.3 r,v.2014. 3LH2. Mám dobrou nabídku, ale nevím, zda raději nejít do klasiky Fiat, Citron, Peugeot atd. Prosím o fundovanou radu, ať nevyvedu nějakou koninu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: CBFranta, frames
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 9
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025