Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Markýza OMNISTOR 5002

Poslední aktualizace před 5 let
J
Jan KřížNováček
Přidáno před 5 let
Výměna převodky provedena a mohu potvrdit, že je to snadné a jde bez sundání markýzy. Práce cca na 20minut.. Like
K
karlovarakČlen
Přidáno před 5 let
Díky za snahu, ale ani jeden nemá skladem. Každopádně kdyby někdo narazil budu rád za info
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj zkus www.obelink.de a tady jsem něco našel:https://www.obelink.de/thule-omnistor-set-endkappen-kassette-5002.html?gclid=CjwKCAjw1JeJBhB9EiwAV612y8IWQhaR4kFm0OpqKnkYdC6e7KVAKIiLmqeUp5PPwi4vbltyTT_I-hoCPMEQAvD_BwE
A ještě :https://de.e-pard.com/ebay/order/id122044264316
Upravil pilinis dne 25.08.2021 12:40, před 5 let
K
karlovarakČlen
Přidáno před 5 let
Nechci zpochybňovat tvou víru, ale myslím že jsem googlil velmi pečlivě. Na obrázcích je jich spousta, ale v reálu je nikdo nemá.
Sehnal jsem krytky převodovky někde v Japonsku a mají tento týden přijít, ale koncovky na výsuv už asi nejsou nikde k sehnání.
J
Jan KřížNováček
Přidáno před 5 let
Pojedu koupit převodku, tak se zeptám, jestli se na tip 5002 dá sehnat boční kryt a za kolik. Co jsem koukal, tak na jiné tipy stojí cca 500,-kč a to se asi nevyplatí sundávat, scenovat a tisknout..
K
karlovarakČlen
Přidáno před 5 let
Byl by někdo ochotný sundat krytky ukončení markýzy a krytky převodovky pro Omnistor 5002 před 2005. Udělal bych 3d sken a připravil na výrobu 3d tiskem. Přišel jsem komplet o pravou stranu a nemám kde koupit a podle čeho vyrobit.
Krytka převodovky se ještě občas objeví, ale za takové peníze které se my nechce obětovat nějakému vychcánkovi.
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj dělal jsem to zrovna včera,
Napřed trošku rozmotáš markýzu abys ses dostal zevnitřku ke šroubku který drží krytku převodovky vyšroubuješ jej a sundáš kryt převodovky,potom nasadíš kliku a markýzu zcela zamotáš na krajích jsem zavlíkl zdrhovačky za vlastní tělo markýzy a stáhnul aby nevypadla nebo se nerozmotala ,lze asi i zalepít páskou kdyby ses nemohl dostat za markýzu. z boku jsou bílém krytu tři šroubky které musíš zcela vyšroubovat potom lze celý kryt i s převodovkou vytáhnout do boku/mě ještě vadilo posiční světýlko/
když už máš venku kryt s převodovkou tak z druhé strany jsou dva šroubky nerezové prošroubované přes kryt ty vyšroubuješ a je to ...........nová převodovka a zpět.....
Já měl vysypané zuby v převodu aby jsi se tam dostal musíš na plášti převodu odvrtat dva zapuštěné nýtky ale u mě to bylo neopravitelné.....
Hodně štěstí petr Wink
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj jde to už jsem to dělal.
F
framesČlen
Přidáno před 5 let
Podobá se to nápadně fiammě f80 a tam by to určitě bez sundání šlo.
J
Jan KřížNováček
Přidáno před 5 let
Ahoj,
máte někdo zkušenost s výměnou převodky pohonu markýzy OMNISTOR 5002?

Jde to bez demontáže markýzy dolu?
Je to na tu čtyřhrannou hnací hřídel jen volně nasazené pomocí dvou šroubů viz. odkaz?

našel jsem náhradní díl zde:

https://www.karav...escription

Díky za odpovědi
Honza
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Jan Kříž, frames, pilinis, petr a paja, karlovarak
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 8
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025