Díky moc všem! Jelikož to řeším přímo na dovolené, tak jsem "systémem" prohnal 3 l octa a pomohlo to. Mám baterii, u které nejde rozdělat sítko, nicméně toto pomohlo parádně.
Po konci sezóny zkusím něco víše uvedeného.
Jirka VospalekČlenPřidáno
před 5 letNebo tablety na čištění zubních protéz - funguje skvěle a je za necelé 3 EUR - je je jich snad 54 ks. Stačí jich cca 10-15 na nádrž, pak se již nerozpouští. Tímto propláchnout všechny baterie, boiler atd. a vše nechat den dva takto. Pak vypláchnout 2-3 nádržemi vody a máš klid. Když to může do "huby", muže to i do vodního systému. Poté můžeš ještě použít buď ekonomicky Savo na dezinfekci nebo Certinox. Já používám nejdříve tablety (úsady), pak Savo (dezinfekce) a nakonec Certinox. Pak, tím že si beru vodu doma a mám tam aktivní stříbro a systém vždy vyfukuji kompresorem (mám připojený ventilek k systému), vodu normálně pijeme celou sezónu. Takto už cca 7 sezón.....Systém je čistý, voda se nekazí, vše ok.
libriČlenPřidáno
před 5 letJá měl problém, sice v celém karavanu a měl jsem nízké napětí. Rozdělal jsem snad všechny konektory a prostriknul kontaktolem. Problém vyřešen.
RobertČlenPřidáno
před 5 letVyústění baterie (ucpané dírky).
VasuČlenPřidáno
před 5 letČasto, to dělá zanesené sítko na konci kohoutku, odšroubuj sítko a vyčisti.
nemůže být zanes v kuchyni kohoutek když teče curůček jak od studené tak i od teplé vody?
Odpoj hadice od kohoutku a skus jak poteče voda
Ahoj,
mám problém s vodou - v koupelně (jak kohoutek tak i sprcha) teče normálně, nicméně v kuchyni jen "čůrek". Je jedno, jestli pustím teplou, nebo studenou. Mám vodu klasicky netlakovou přes čerpadlo, zkoušel jsem ho i vyměnit ale to nepomohlo.
Netušíte, kde by mohl být problém? Kde bych měl začít hledat?
Díky,
Jindra