Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Musí mít alkovna poziční světla kvůli STK?

Poslední aktualizace před 5 let
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Asi bych to řešil návštěvou jiné STK Cool
K
kutil1Člen
Přidáno před 5 let
Předpokládám snad dobře, že je povinnost mít uváděné osvětlení dle EHK 48 s datem platnosti od 8. 10. 2016.
Ví někdo, co platilo před tímto datem k tomuto osvětlení? Konkrétně mne zajímá rok 1995 včetně.
L
LakyČlen
Přidáno před 5 let
Nediv se proto máme EU a nikdo není schopný to trochu sjednotit ,výrobce + prodejce by si to měl předem zjistit než to pošle do kterého státu ,reklamuj to u prodejce je to nepoužitelné k provozu a nehádej se na STK ale tam kde ti to prodaly . Na mým polo integráči před ca 5lety jsou v předu i v zadu ale jiný výrobce z D. tak ta úprava bude platná už dříve .

PS- světla přední poziční jsem měl už i na alkovně -D- z r.v. 2006. Je vidět jak dělají Italové výstupní kontroly a mají informace o dění v EU.
Upravil Laky dne 12.08.2021 09:23, před 5 let
Vlasta1Vlasta1Člen
Přidáno před 5 let
Upravil Fun dne 10.08.2021 19:44, před 5 let
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
SZ
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
Máš SZ.
N
NikolakNováček
Přidáno před 5 let
No s těmi půlenými světlý sme jim to přesně říkali a odmítli to s tím, že to jsou parkovací světla... A ve zpětném zrcátku o nich člověk vůbec neví. Dnes jsem tam znovu volala a bylo mi řečeno, že dokud tam nebudou světla, u nich to neprojde. Takže STK v Praze v Čakovicích je lepší se vyhnout.... Donutili nás sundat voňavý stromeček, navigaci z okna, kola z nosiče, nalepené papírové odrazky v zadní části karavanu, atd... .. No přišlo mi to už jako bu...ace...
Upravil Nikolak dne 10.08.2021 15:20, před 5 let
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Nevadí ty půlené pozičky ve zpětném zrcátku? V noci?
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 5 let
Mám alkovnu 3,2m loni TK a nic neříkali. Vzádu mám taky ty půlené pozičky, dopředu bílá, dozadu červená.
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
My máme jako tahouna Ducato L2H2 Panorama a má na výšku 2,5 m a také nemáme ani ve předu ani vzadu pozičky.
misusmisusČlen
Přidáno před 5 let
Jeste jsem na Ducato,Jumper,Boxer na H2 a H3 nevidel predni pozicky !
A ze jich s technickou jezdi ......
J
JeepaČlen
Přidáno před 5 let
Mám stejnou zkušenost.Vlastním polointegrál KNAUS a na STK technik tvrdil,že auto která měří víc jak 2200 cm musí mít přední poziční světla a proto nedostanu potvrzení o STK.Naštěstí naši hádku kdy já jsem tvrdil,že tam být nemusí slyšel druhý technik a vysvětlil mu,že mám v zadní části auta půlené světla kde červeně to svítí dozadu a bíle dopředu a to nahrazuje přední poziční světla.
N
NikolakNováček
Přidáno před 5 let
Dobrý den, byli jsme na STK s obytným autem Renault Rimor, poprvé, auto bylo koupené nové v ČR, dovoz z Itálie do Čech výhradním dovozcem, žádné úpravy jsme nedělali. Neprošli jsme technickou, protože prý nemáme vpředu nahoře na alkovně poziční světla. Originálně jsou tam odrazky, technik z STK tvrdil, že to musí být světla... Z STK jsme volali dovozci, který mu potvrdil, že tam žádné světla nikdy nebyly a auto se takto vyrábějí. Stejně nám technickou nedal. Má na to právo? Máte s tím prosím někdo zkušenost? Děkuji Nikola
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Nikolak, Jeepa, misus, Tomik Kralu, Fun, PetrM, sipadan, Vlasta1, Laky, kutil1, Zdenek a Alena
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 36
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025