Ahoj.
Jeli jsme před dvěma lety ve Slovinsku Nova Gorica - Bohinjska Bystrica. Při najíždění na vlak jsem si říkal, jestli jsem si zas nevymyslel nějakou ptákovinu, ale nevymyslel. Byla to paráda. Jeli jsme prvním vlakem, ranní slunce, nádherná příroda, k tomu snídaně… Ale jde asi spíš o ten konkrétní vlak, kde s proč s ním chceš jet..
jenuldaČlenPřidáno
před 5 letAhoj,
jeli jsme autovlakem 1x ve Švýcarsku.
Auto a karavan, jeli jsme pod sedlem Furka cca 20 km tunelem.
Bylo to těsné, max šíře 2,5 m, karavan jsme měli 2,3. cena asi 54 CHF.
Po výjezdu jsme odpojili karavan na druhé straně a autem si vyjeli na sedlo a zpět.
Byl to super zážitek.
Honza
allfaČlenPřidáno
před 5 letJel jsem vestavbou ve Slovinsku z Most na Soči do Bohinjska Bistrica. Pár km, ale dost krásných starých tunelů. Seděli jsme v autě a koukali, bylo to moc pěkné.
allfa Připojili následující obrazek:
Vlasta1ČlenPřidáno
před 5 letNevím, jaké zážitky máš na mysli. Autovlak jsem využil 3x, 2 x s motorkou Praha -Poprad. To bylo super, večer Praha, pak spánek a ráno Poprad. člověk byl svěží a hurá na východ.
S obytkou jsme jeli tuším ve Švýcarsku, to si již nepamatuji přesně. Končila silnice a dál skrz horu jel jen autovlak.
Bylo to pár km. Na vagonech jsem ale musel sklopit zrcátka kvůli šíři auta, tak najíždění po vagónech - cca 100m bez zrcátek nebylo nic moc.
Zdravím, má někdo zkušenost s autovlaky. Můžete tu popsat zažitek, či zklamani. MARIÁN