A ty si myslíš, když si v kempu nepritopime, že ceny zůstanou na stejné úrovni? Jseš teda velkej snílek.
JozaČlenPřidáno
před 4 rokytaky přitápím konvektorem a na zimu vypustím vodu a čerpadla a boiler demontuju a beru do tepla
No myslel jsem přitápět v těchto dnech, kdy ještě nemrzne, v zimě nejezdím.
Tak na SVK som tento rok bol v troch takych - ATC Rudava, Pullmann a Kemp Pacho, vo vsetkych boli 16A istice. Aj ked ja som pouzival len cca 2700W (2000 Ultraheat, 300 Truma TT2, 300 podlahovka, 140 ladnicka), co je asi 12A. Istic v karavane mam 13A. Aj ked s Ultraheatom moc spokojny nie som, v noci sa striedalo moc teplo, inokedy zima, alebo sa uplne zasekne a nejde nahodit, nejak to cele blbne.
Můžu vědět v kterým kempu mají 15A jističe ? Nebo si topíte doma v zimě u baráku?
A mohu mít zaplé obě kostky naráz, dohromady mají 3.5 kw, utáhnou to rozvody v autě? Auto rok 2016
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 4 rokyPři dodržení bezpečné vzdálenosti od hořlavých částí to bezpečné je, ještě jde o příkon kostky a průřezy vodičů.
Ve velkém mrazu bez topení z rozfukem také hrozí zamrznutí rozvodů vody (rohy a pod)
pilinisČlenPřidáno
před 4 rokyAhoj já používám tento konvektor a je to super
Upravil pilinis dne 15.11.2021 17:48,
před 4 roky
pilinis Připojili následující obrazek:
Dobrý den ,máte někdo zkušenost s topením v obytce elektřinou, myslím takovýma malýma kostkama pokud jsem připojen na elel. Není to nebezpečné?
Upravil Fun dne 22.11.2021 10:42,
před 4 roky