FunHlavní administrátorPřidáno
před 4 rokyVýstava se koná bez omezení.
Podle dostupných informací z tiskové konference po jednání Vlády vyplývá, že opatření nemají vliv na pořádání veletrhů a hospodářských výstav.
TivatČlenPřidáno
před 4 rokyA neměli bychom v této době raději sedět doma??
Jestli dneska vyhlásí nouzový stav, bude zítra stejně po výstavě....
Mám tuhle akci rád a několikrát už jsem se jí účastnil, ale naprosto nechápu, proč ji letos někdo realizoval, když už od léta je jasné, že se řítíme do průseru.
mbČlenPřidáno
před 4 rokyJaroli... je to letos smutné, pořadatel zrušil ,,karavanové městečko", ale je to jejich rozhodnutí. Je tu možnost od provozovatele parkoviště, které nepatří k areálu výstaviště, parkování i přes noc (500,- Kč den/noc). Je to hned u vchodu výstaviště. Taky řešení, já ho beru, i když jsem z Prahy...
Přeji všem pohodovou výstavu!
Miloš
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
Jeepa:
Pokud je tvůj příspěvek reakcí na mé poděkování za volné vstupenky tak ti děkuji, že jsi nám sdělil, že spousta katavanistů má auta v průměru za mega. Jak píšeš "spekulací jak ušetřit 2kila" jsem ušetřil a možná jsem na oplátku udělal malou radost z dárku někomu jinému. Neber můj příspěvek ve zlém - je to jen na vysvětlenou.
Je zde spousta karavanistů co mají auta v průměru za mega a spekulují jak ušetřit 2kila za vstupenku.