Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

kam to spěje-ceny kempů

Poslední aktualizace před 4 roky
P
Petr MacekČlen
Přidáno před 4 roky

kamilio napsal:

@kamilio - Pozrel som si sranku STLP vo Viedni co kutil1 spomina a mam tiez jednu otazku. Ako to byva s autom s privesom, mozem tiez prist na taketo stellplatzy? Lebo vsade tam pisu len o Motorhome, raz spomenuli ze "even with trailers", ale to asi mysleli Obytnak s privesom. Auto s privesom do takychto stellplatzov nemoze? Pisu ze tam maju aj miesta dlhe az 20 metrov, to sa vpohode zmestim, mam cca 13 metrov na dlzku. Len ci by ma vpustili.

Do Vídně na STPL neberou auta s obytnými přívěsy, jen obytky.
K
kamilioČlen
Přidáno před 4 roky
Pozrel som si sranku STLP vo Viedni co kutil1 spomina a mam tiez jednu otazku. Ako to byva s autom s privesom, mozem tiez prist na taketo stellplatzy? Lebo vsade tam pisu len o Motorhome, raz spomenuli ze "even with trailers", ale to asi mysleli Obytnak s privesom. Auto s privesom do takychto stellplatzov nemoze? Pisu ze tam maju aj miesta dlhe az 20 metrov, to sa vpohode zmestim, mam cca 13 metrov na dlzku. Len ci by ma vpustili.
K
kutil1Člen
Přidáno před 4 roky
Ahoj, to STPL ve Vídni je za cenu cca 22 E a musí se odjet druhý den do 12 hodin. Pokud ne, tak je tam příplatek od 12 do 17 hodin cca 5 E.

Víte někdo, kdy nejdříve ten 1. den můžete dorazit do STPL za tu cenu 22 E?
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 4 roky
Když jsem před 3 lety objížděl kousek čr ze středních čech do varů a zpět. Tak sem platil od 250,- do 500,-
A kupodivu se nám nejvíce líbilo v tom nejlevnějším kempu a ten pomalu nejdražší byl nejhnusnější.
Bohužel pravých stellplatz je v čr minimum. Výhoda je, že se v ČR stále nechá bez problému na divoko.
Pravý stellplatz jsem vyzkoušel jen ve Vídni a ten byl za tu cenu myslím OK.
Oproti tomu kemp v chorvatsku u Plitvic jsem navštívil jen cestou tam. Zpět jsme si už pronajali apartmán a obytku zaparkovali před domem. Vyšlo to myslím i levněji.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 roky
Je jenom na nás, abychom raději zvolili férové nabídky. Jedině tak můžeme ovlivnit tvorbu cen. Nepřistupovat na nesmyslně vysoké ceny.
Tady jsou dva krásné tipy:
Kemp Svitačka
Autokemp na Krásném

LikeLikeLike 🍾🍾🍾🥂🥂🥂
Milos195, tatrovak, janvas, hymer, vitara, Kemp Svitacka
K
KukynČlen
Přidáno před 4 roky
Taky bych přiložil poznatek. V létě jsme objížděli českou vlast. Někde jsme spali na divoko a někdy v kempu. Projížděli jsme i Moravu. Bylo fakt horko, měli jsme s sebou děti a dva psy, takže jsme chtěli do kempu už jen kvůli sprše. Počítali jsme s jedním kempem, ale ten byl obsazený. Objeli jsme jich pár. Všude plno. Až jeden byl volný. Bylo to na novomlýnské přehradě. Už jsme z toho horka byli zoufalí, takže jsme ho vzali bez ohledu na cenu. Ale jako když nám řekli cenu 1100Kč za noc bez elektřiny, bez vody. Prostě jsme jen stáli na louce.Prostě bez ničeho. Tak to jsme fakt čuměli.
Být na louce kde byl stan na stanu bez možnosti soukromí, nemluvím o tom jít se psem jen na vyvenčení. Voda zelená jak brčál, u břehu tlející ryby. No prostě úroveň hadr. Zlodějina jak pra.e. Je pravda, že tam byla výlevka ...
Nejde o to kdo vydělává kolik peněz, ale do čeho je člověku líto dávat svoje peníze.
Ale jestli má někdo nastavenou cenu až tak vysoko, tak by měl aspoň něco nabídnout.
Další zastávku jsme měli v Moravským Krumlově na Bez kempu. Cena 300Kč za noc vč sprchy. Soukromí samozřejmostí a možnost občerstvení. Úplně jiná úroveň.
FJRFJRČlen
Přidáno před 4 roky
Když v českém Aspenu je smažák, hranolky, tatarka za 250,-. Přijde mi cena za plac úměrná tomu smažákuSmile
H
hymerČlen
Přidáno před 4 roky
To už žerou koňské vejce... Nejlepší je takovéto podnikatele ignorovat, uvidíme do kdy vydrží.
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 4 roky

Standa1 napsal:

@Standa1 - www.basecamp-medv...
Ještě k tématu. Toto jsou nové stránky kempu, kde je i ceník a zdá se že ty ceny jsou hodně i na Němce. V letní sezoně v podstatě přes 50 euro. Doufám, že "trh jim to ukáže". Stále platí, míň je víc.

Koukal jsem na to a málem jsem spadl ze židle. Navíc si k těm cenám ještě zvlášť účtovat elektřinu a místní poplatek?!! Zdá se že mají hubu otevřenou kolem celé hlavy. Na tohle jim snad nepůjdou ani ti Němci.
S
Standa1Člen
Přidáno před 4 roky
www.basecamp-medv...
Ještě k tématu. Toto jsou nové stránky kempu, kde je i ceník a zdá se že ty ceny jsou hodně i na Němce. V letní sezoně v podstatě přes 50 euro. Doufám, že "trh jim to ukáže". Stále platí, míň je víc.
MarhonMarhonČlen
Přidáno před 4 roky
Já kemp potřebuji jen na servis, pokud ho poskytují, tak rád zůstanu i přes noc (pokud to tedy není v hlavní sezóně, kdy je tam hlava na hlavě). Bohužel v CZ to stále není samozřejmost, často jsem překvapen, že i ty hodně drahé kempy nemají výlevku na záchod, kohoutek s vodou je někde 20 metrů od cesty apod. Určitým znamením nesolidnosti je pro mne i to, pokud je servis vázán na přespání a nelze si ho zaplatit jednorázově zvlášť. To se rozmáhá zejména u nových stellplatzů v turisticky atraktivních lokalitách. Podle mého by se taková místa vůbec neměla označovat slovem stellplatz, protože s původní myšlenkou nemají nic společného.
krizik1, Milos195, hymer, Ollin, Jardaklidek
Milos195Milos195Člen
Přidáno před 4 roky
Presne tak obytny automobil ktery je v podstete ve vsem sobestacny nechapu proc platit tyto penize za parkovani.za nas bych byl pro tyto kempy trochu bojkotovat.
H
HunyadyČlen
Přidáno před 4 roky
Mám to podobně. Dnes bychom platili za auto + přívěs + 2 dospělí + 2 minipsi cca 500 - 600 za kemp. Protože mám LiFePo baterku, plynový bojler a solár na střeše, začali jsme s manželkou jezdit nadivoko. Nikdo nás nevyhazuje v 10 ráno, máme klid a ušetřené peníze projíme v hospodě. Nehledě na to, že nechápu, proč by měl někdo za 50 kg psa platit míň, než já za dva psy 3 a 2 kg.
H
hymerČlen
Přidáno před 4 roky
Souhlasím, tak by to mělo být.
R
RudyČlen
Přidáno před 4 roky
Popravdě je mi úplně jedno, zda cenu přepálil majitel nebo nájemce. Řešení je jednoduché. Cenu neakceptovat. Psal jsem to nedávno v diskusi na FB. Za stellplatz na noc jsem ochoten zaplatit do 15 EUR, v kempu bez zvláštních benefitů (moře, lázně, wellnes,vysoká sezóna...) do 25 EUR. Je-li cena vyšší, jedu jinam nebo přespím na divoko. Toto pravidlo praktikuji už cca 15 let (na začátku byl ten limit 7 / 15 EUR, navýšení jde na vrub inflace v EU) a zatím jsem vždy místo k přespání i krátkému stání našel.
Upravil Rudy dne 20.11.2021 12:38, před 4 roky
JAREK112, DDT, Jardaklidek, tatrovak, Pepi, pilinis, fido, Fun
P
PryingČlen
Přidáno před 4 roky
Standa: Ano, to je přesně ono. Majitel napálí cenu, ale nadávky, jak je nenažraný, pak poslouchá nájemce.
Jarda a MaruJarda a MaruČlen
Přidáno před 4 roky
On to může být i záměr KRNAP-u omezit zde v této zóně "neúnosný" počet návštěvníků ... Smile
Ať je to jak je to, hlavně že to je....
bestpage.cz/smiles/veci140.gif
J
JeepaČlen
Přidáno před 4 roky
Já jsem tam byl v hlavní sezonu o víkendu únor 2020 za obytné auto,2dospělý a pes bez el. a za dvě noci sem platil
520,- Měl jsem čip ke vstupu na wc a do sprch. Ještě jsem si říkal,že to je levnější jak stání na parkovišti,protože tam to stálo 280,-na den.
S
Standa1Člen
Přidáno před 4 roky
Majitel kempu je KRNAP a ten ho pronajímá. Jestli se nepletu tak KRNAP patří pod životní prostředí, takže je placený z rozpočtu. Koncem srpna skončila smlouva dřívějšímu nájemci a ten novou neuzavřel, protože došlo k velkému nárůstu ceny za nájem kempu. Toto jsem se dozvěděl při zjišťování zde je kemp otevřen. Náhodou jsem měl možnost mluvit s člověkem který byl dříve nájemcem podobného kempu v podobné lokalitě, který znal novou nájemní cenu a ten prohlásil, že to ten kemp nemůže vydělat. Jen pro informaci v září r. 2020 jsem platil za jeden den 365Kč (1dospělý, obytné auto, poplatek městu bez elektriky)
P
PryingČlen
Přidáno před 4 roky
Dá se předpokládat, ze provozovatel kempu není majitelem pozemku. A pokud není známa cena pronajmu, tak jsou řeči o nenažraném správci asi trosku mimo mísu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025