my v německu spíme ma STPL nebo u velkých benzínek, ve Francii také na STPL.
Děkuji za informace. A kde a jak spíte? Četl jsem tu dost strašidelné zprávy o vykrádání. Tak máme trochu obavy.
ahoj ,my už jezdíme několik let touto trasou. My jezdíme tady, jestli to je nejvýhodnější, nevím. My máme karavan.Jezdíme Rozvadov- Norimberk - Karlsruhe - Mulhouse. Z Mulhouse jedeme až do města Dole po placené dálnici(pro nás je ten kopcovitý úsek otravný).Je to cca 180 km ,ale dá se dálnice městečkama objet. Pak z Dole jedeme po neplacené cestě směr Chalon sur Saone - Digoin - směr Moulins,pod Moulinsem - Riom - Clermont Ferrat.Tam najíždíme na neplacenou dálnici A75 až do Beziers.Pak zase z Beziers po neplacené cestě do Perpignanu.Pak už do ŠP je to kousek.
Pak ŠP jak jsem už psal dálnice AP 7 zdarma, takže záleží kde je tvůj cíl.
Ještě jsem zapomněl na dálnici A 75 se platí most Millau(krásný), ale dá se objet přes městečko Millau(pro nás otravné)
Zdravím Zdeněk+Zdenka
A kudy plánujete přes Německo a Francii?
ahoj,my odjíždíme cca 20.1.2022 také do ŠP a víme, že od 1.9.2021 je dálnice AP7 celá zdarma.My jezdíme kousek před Alicante.Na dálničních tabulích je to zřetelně značeno.Nemusíš se bát,krásně tě to navede.
ano plánujeme. A protože jsme tam nikdy nejeli tak se snažím posbírat informace.
Něco už jsem přečetl na webu. Ale poslední slovo bude mít situace kolem koronaviru.
Teď jsme se vrátili z hor tak bychom zase pro změnu chtěli za sluníčkem.
Dobrý večer, je pravda že zatím cestu do Španělska plánuji, ale já nevím co se může přihodit než odjedu. Myslím si , že i vy to plánujete tak jako cestu do Albánie, nebo ne ?
Přeji Vám šťastnou cestu a já si cestu raději před odjezdem naplánuji.
NajkyČlenPřidáno
před 4 rokyNo já jsem viděl na pobřeží a v horách Albanie jen nepořádek.Tak že naše rodina tam už nepojede.Jo a hotovost sebou s kartama jsme měli problém
Ahoj, smim se optat, na Albanii, jaká čast je nejpěknějši.
Dobrý den, není to brzo ? Já mám v plánu tak v březnu , tak na cca 2 - 3 měsíce. Cestou tam se zastavit v Mont Saint Michael , Andoře potom klášter Montserrat , Barcelona ,Valencia , cíl Mar Menor .
Dobrý den,
chystáme se kolem 15.1.2022 poprvé do Španělska S OA.
Nemáme zkušenosti a rádi bychom s někým sdíleli informace