Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Router

Poslední aktualizace před 4 roky
R
RudyČlen
Přidáno před 4 roky

Milos195 napsal:

@Milos195 - Zajimave.ja se jezdim rekreovat nikoliv se zabyvat nepotrebnym.

Bohužel, ještě stále musím pracovat. A můžeš mi věřit, že z pláže nebo hor je to lepší než z domácího home office. Bez kvalitního připojení k Internetu to ale nejde.
Mimochodem, stejně jako televize má vypínač, lze ignorovat příspěvky, které mne nezajímají…..
T
tulak2Nováček
Přidáno před 4 roky
Rudy děkuji podívám se a případně bych tě ještě kontaktoval zprávou
T
tulak2Nováček
Přidáno před 4 roky
Zajímavé, vždy se najde někdo, kdo reaguje na něco co jsem se neptal, rekreovat se asi jezdíme všichni.
K
kamilioČlen
Přidáno před 4 roky
Pre niekoho nepotrebne, pre mna napriklad zas internet pri karavane nevyhnutny. Inac by som sa tiez musel chodit len rekreovat, takto mozem byt vonku ovela castejsie a mat "kemp office". S mojou drahou na rodicovskej a malou dcerkou.
Milos195Milos195Člen
Přidáno před 4 roky
Zajimave.ja se jezdim rekreovat nikoliv se zabyvat nepotrebnym.
R
RudyČlen
Přidáno před 4 roky
Nemám maxview ale vlastní sestavu, nově s anténou od Panorama Antenas https://www.panorama-antennas.com/sit...tions-In-1 a routrem Teltonika RUT360 https://teltonika-networks.com/produc...ct/rut360/.Maxview používá starší model 4G antény stejného výrobce a brandovaný Teltonika RUT240 router. Výhodou mého řešení proti Maxview je anténa s podporou G5 (do budoucna) a router zvládající LTE CAT6 (časem vyměním za nějaký s G5). Nevýhodou je chybějící aplikace v telefonu pro nastavení připojení pro laiky. Nastavuji přes web browser na tabletu, chce to však trochu zkušeností...
Používám pro videokonferenční hovory na cestách, tablet, navigaci, TV moc nekoukám ale funguje spolehlivě přes Skylink live, stejně jako Youtube, Netflix... K starší televizi mám připojen Chromecast with Google TV dongle, lze však použít i TV stick od Xiaomi nebo Amazonu.
Na místech, kde LTE na iPhone 11Pro vypadává nebo vůbec nejede, výše popsaná sestava umožňuje bezproblémový provoz videokonference nebo příjem Netflixu. Samozřejmě to má své limity, kde nic není ani smrt nebere....
T
tulak2Nováček
Přidáno před 4 roky
Ahoj, používáte někdo na televizi router maxview roam ? Nikde jsem toto vlákno nenašel díky
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: tulak2, Rudy, Milos195, kamilio
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025