Kdybyste chteli jen ten rozbocovac a hadice si doplnili sami, je to jen 34g. Pouziju-li drazsi filament PETG s uhlikovymi vlakny, vejde se to do100Kc + postovne.
Ahoj přátelé, caravanisti,
Vzhledem tomu ,že mě v době konání brněnského veletrhu zaskočila nějaká nemoc a já se nemohl zúčastnit činím alespoň touto cestou a Ti z Vás kteří potřebujete sušák na boty nebo nějakou jinou drobnost do obytky nebo caravanu ozvěte se mě na SZ nebo na telefon, vše domluvíme.
Jinak všem přeji krásnou zimní sezonu a hlavně plno zdraví.
Petr, DBCAMP.EU
Nechtelo se mi zcela ucpat vydech, ani neco vyndavat/prendavat, takze jsem vzal husi krk prumer 15mm, urizl si cca 4x 50-60cm (pri odstraneni zaklapky by se veslo do vydechu asi i 6 kousku na troje boty), do bot to fouka vyborne a kolem unikajici vzduch dal vytapi garaz… super i na promocene rukavice atd., pochopitelne lze strcit do jakehokoliv jineho vydechu bez nutnosti vyndavat klapku… presmerovat si timto zpusobem lze kousek tepla treba pres noc ke schodum (na v zime vecne mokry koberecek)
Nevadí ,já také neznal hned všechno ,SZ je soukromá zpráva. Když se přihlásíš ,tak to máš jako druhou řádku. Petr
Omlouvám se, ale nevím co je SZ. Petr
Chtěl bych se zeptat také kde se to dá koupit? Nebo jste si vyráběli? Máme něco podobného, ale z pevných HT
trubek a to není úplně ono. Do čtyřech bot to nefouká rovnoměrně. Rád bych tedy zaměnil za tento typ.
Tak sice dá se to vyrobit např, z HT odboček, ale jak říká Grby vypádá to na dobrou investici, proč vymýšlet vymyšlené,prosím o SZ" Petr a Pája" Děkuji Vlastra
Ahoj všem, nebudu se vyjadřovat k tomu, co se kam dá strkat a házet přes to hadr...... ale za mě je ten sušák super nápad. Objednal jsem ho, teď jsem ho zkusil zapojit a musím říct, že je to dobře utracených 30e :-)
Před mnoha lety tu někdo napsal že používá k vysoušení husí krk co používají elektrikáři na rozvody v domě. Trubka KOPOS MONOFLEX 1420 K50 20mm 6 Kč metr. Funguje to bezvadně, prostě to strčíte do boty a do rozfuku, nějaký únik bokem je zanedbatelný.
Aha, takze Victron nie je normalny vyrobca? Alebo vsetko co ma pod 2000W nie je normalne? Uz bezim do obchodu kupit prvu lacnu 2000W cinu, len aby si polovicka mohla susit vlasy na baterku a pri fenovani mi z nej hned minula patinu. Inac ten menic niekedy nezapnem za tyzden ani raz, vsetko mam na 12V, aj dobijanie notebooku, tak fakt neviem na co by mi okrem fenu bol silnejsi. A mam prives, nie auto s 40A boostrom, tam to v tomto pocasi nedobijem nicim, aj solar dava len zlomok nominalneho vykonu.