já mám na odpadu sice průměr 50mm, ale udělal jsem to přes odpadní redukce ( novodur ) z UNI HOBBY na 32mm
a 2 ks odpadní hadice pračka nebo myčka ( sběrný dvůr )
zkus GUMEX. Není tam žádný tlak, mělo by stačit cokoli za pár korun.
pokud nenajdeš tak 3D tisk, jak je psáno výše
Soustružit ze silonu bude zbytečně drahý a silon je nasákavý.
nepošlu , nevim která to byla , ja chodil pul hodiny po obchodě se vzorkem trubky a zkoušel ......jen vim že jich tam bylo celá řada postupně 20/30,20/40,20/50,20/60,30/40,50/40,60/40,atd takže jsem si napřed našel hadici a pak zkoušel .....
řešil jsem to samé .....redukce z unihoby 29kč hadice ,náhradní díl vysavače 40mm - 291kč
Určitě to musí jít ofiko nějak řešit, jen získat info jak na to. Nechce se mi věřit, že by v kempech v Chorvatsku nikdo nenapojoval karavan na odpad na parcele, který je tam v kempech celkem běžný.
Upravil karlic dne 29.06.2025 19:23,
před 1 rokPokud to nejde koupit, nechal bych si od soustružníka vytočit redukci třeba ze silonu .
Upravil Tomik Kralu dne 28.06.2025 16:20,
před 1 rok"Jak vyřešit redukci z 60mm otvoru na menší průměr hadice?"
To je prosím to co jsem psal, co hledám, co poptávám. Neboli chci asi tak průměr hadici 20mm, ta nezabere moc místa a tu přes něco napojit na tu odpadní nádrž 60mm.
Koukal jsem se všude možně a na 60mm jsem nic nenašel ani ve světě ani u nás.
Hledám čím napojit otvor, vnější průměr 60mm na odpadní nádrži šedé vody do trvalé kanalizace v kempu?
Jak vyřešit redukci z 60mm otvoru na menší průměr hadice?
Jaký průměr hadice a jakou hadici zvolit, aby byla skladná a zabrala co nejméně místa?
Upravil karlic dne 28.06.2025 10:52,
před 1 rok
karlic Připojili následující obrazek: