VitaČlenPřidáno
před 8 měsícůměl jsem na starém autě přidaný tempomat, krabička elektroniky, snímač otáček nalepený na spojce (nebo někde), a přez lanko to tahalo za "plyn" stejně jako plynový pedál. Energii (ovládací píst) to bralo z podtlaku jako posilovač brzd, mělo to i paměť
Vlastně to "drželo" otáčky motoru - je to také možnost jak to obejít třeba u starších aut..
Já jsem se svým v pohodě, mám motor 2.0 Hdi. Jediný problém je ten zablokovaný tempomat.
Ja mel v aute take chip. Naprosto debilni. Prefukovalo to,padalo do nouze. Vratil jsem original softwer. Udelal me to Viktor Šeda v Liberci. Myslim ze firma careloktronic.
Byl jsem u něho asi před 3 lety (také s 244), ale bohužel se zjistilo, že mám načipovaný motor bez možnosti dodělání automatu. Tenkrát jsem to moc neřešil a pustil to z hlavy, protože jsme po dálnicích moc nejezdili.
Nyní se ale situace změnila a chci učinit další pokus. Prosím měl by někdo tip na firmu, která by mi mohla změnit nahrát verzi SW, který by umožnil instalaci tempomatu? Abych pak mohl zajet co Chabařovic.
fotka neni.je to jen tlacitko na palubce.tuknutim nastavi aktualni rychlost.drzenim pridava.tuknutim o brzdu ci spojku se deaktivuje.pamet to nema.
Ahoj, byla by nějaká fotka nebo typ tempomatu? Jen pro zajímavost, děkuji, Ondra
dnes jsem si nechal udelat tempomat u pana v Chabarovicich.profik kazdym coulem.pekna remeslna prace.muzu jen doporucit.