Na prosté temperování bych tam jen zapojit ten teplofuk s termostatem na minimum.
Nějakých ovládaných zásuvek bych se při tom odběru proudu dlouhodobě trochu obával, aby se tam třeba nezačaly hřát kontakty relátka, teplem a pnutím nepopraskaly jeho pájené spoje, nevznikl přechoďák atd ...
Je to sice už staré téma, ale k čemu vlastně temperovat (krom zamrznutí vody) ? Zastávám názor, že vyšší teplota uvnitř v kombinaci s jakýmkoli přístupem čerstvého vzduchu přináší jen riziko kondenzace zevnitř chladného pláště.
Bohužel mám ve své Adrii 573PT pouze "kamna" Truma. Mám i originál Adria MACH dálkové ovládání, které toho ale umí minimum. Nějak jsem to podcenil - pokud je instalována Truma COmbi, nebo Alde, tak funguje plnohodnotné vzdálené ovládání přes aplikaci v mobilu.
Přemýšlím tedy jak aspoň temperovat karavan na dálku. Neřešil někdo něco podobného ? Plyn na dálku asi nepustím, ale v "kamnech" je spirála ultraheat - to by snad stačilo. Ubastlit do asi dovedu s nějakým Shelly jističem, ale neřešil už někdo něco podobného ? Nechce e mi objevovat ameriku.