Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Izolace podlahy v kabině řidiče

Poslední aktualizace před 3 měsíce
zdenek a Irena Lbczdenek a Irena LbcČlen
Přidáno před 3 měsíce
V kabině máme gumové koberce od firmy Auto Hotárek, v zadní části zátěžový koberec po celé podlaze. Funguje to skvěle po celý rok.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 3 měsíce
Obávám se, že účinek této podložky bude jen velmi malý, protože pod sedadly nic nebude, a právě odtud obvykle přichází největší zima. Také se mi nechce s sebou tahat další věc, kterou bych musel neustále instalovat, zase sklízet a někde v garáži převážet.
🤔
Fun
Smile 😊
J
JeepaČlen
Přidáno před 3 měsíce
Dneska jsem našel odkaz na tohle. https://www.svetk...a_z102954/
Upravil Fun dne 15.01.2026 11:11, před 3 měsíce
J
JirkaLukeš123Nováček
Přidáno před 4 měsíce
Zdravím všechny,
V případě Ducata funguje suprově tohle: https://www.svetk...a_z102953/ . Ale kdyžtak se dá tahle izolace i vyrobit pomocí této fólie: https://www.svetk...m_z26424/. Je to na metráž a fólie se musí na hranách zapošít.
Upravil Fun dne 13.01.2026 15:58, před 4 měsíce
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 4 měsíce
Já jsem si napasoval 1cm karimatku a na ní normální kabinový koberec. Ale to je jen izolace podlahy, zima tam leze i jinudy. Dveře jsou plechové a promrzají, pokud nemáš celokabát. Taky záleží, jestli má auto výdech topení do kabiny, na starém autě jsem to neměl a bylo to fakt hodně znát. I okna se hodně mlžily, i když jsem měl přes ně venkovní kabát. Je to stále plechovka.
J
JeepaČlen
Přidáno před 4 měsíce
V kabině mám zátěžový koberec.Je dost silný a na spodní straně má gumu.
Na oknech zimní kabátek a na noc zatahuji závěsem kabinu od obytného prostoru.
Špindl -12 a pohoda.Polointegrál KNAUS
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 měsíce
V podstatě nijak, jenom obyčejný koberec. Z kabiny jde zima. Zajímalo by mě, jestli to má nějaký polointegrál jinak. Jestli existuje dobře zateplený polointegrál.
Fun
Smile 😊
T
Tom HČlen
Přidáno před 4 měsíce
Ahoj. Chystáme se na zimní hory a zajímalo by mne , jak máte v obytném autě vyřešenou izolaci podlahy v kabině, konkrétně polointegrál. Já používám reflexní folii s polystyrenem o tloušce cca 2 mm. Jedná se o folii za radiátory, ale není to nic moc.

Děkuji za rady. Tom
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Tom H, Fun, Jeepa, PetrM, JirkaLukeš123, zdenek a Irena Lbc
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 37
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025