Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Oprava vařiče - trojplotýnka, nedří piezzo

Poslední aktualizace před 2 dny
upmanupmanČlen
Přidáno před 2 dny
Matine dik moc za hint, tohle zkusim jako prvni krok Smile nenapadlo me to, priznavam
M
Martin a JohankaČlen
Přidáno před 2 dny
Ahoj, měl jsem " vadný" el. mg. ventil a nechodila jedna plotýnka. Po různých snahách o domácí opravu, byla ve dvou servisech, stále KO. Náhodou jsem přišel na to, že je lehce poškozená izolace na vedení od plotýnky k ventilu. Navlékl jsem tam tenkou silikonovou hadičku a už se vařilo... Martin
D
DZIZIČlen
Přidáno před 9 dní
Ahoj, ve Vinoři dělaj servis camp sporáků, je to na lavo, když se jede na Brandýs asi 300 metrů před benzin. pumpu.
Nějaký čas jsem tam nebyl, kdybys nesehnal spojení napiš kamarád tam bydlí poblíž, zaskočil by tam. Jsou taková malá provozovna.
upmanupmanČlen
Přidáno před 9 dní
Nedrží... omg fakt už to chce brýle...
upmanupmanČlen
Přidáno před 9 dní
Ahoj, postupně nám odchází plotýnky - hlavně jedna už nejde tak dva roky a je na čase to řešit. Samozřejmě jsem zkoušel různě čistit, blbnout s čidlem atd - tohle ale bude elmag ventil pod plotýnkou počítám a na to se upřímně necítím. Tak kam hodit auto v Praze, máte někdo tip? Předpokládám, že profík to opraví raz dva....
Sport freaks family, havlicekpetr.cz, Dethleffs Globebus i 11 2010, ročně +100 dní v průměru na cestách, free camping rulez
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: upman, DZIZI, Martin a Johanka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 13
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025