Pokud je to konstrukcne tak naprd, tak co napodzim namisto profukovani tim prohnat propylenglykol? Na jare protahnout teplou vodou a vystarano. Samozrejme si dat bacha na zamenu propylenglykolu s ethylenglykolem.
tabbiČlenPřidáno
před 2 měsíceTo já mám naštěstí tu přípojku v garáži, tak za sebou tu sprchu tahat nemusím 😄😄😄
tabbiČlenPřidáno
před 2 měsíceAhoj,
je to jednoduché. Ale napoprvé mi taky trvalo dlouho než jsem se do toho dostal.
Na konci kde strkáš sprchu je šestihran. Za ten vyšroubuješ celý ten prostředek toho ventilu ven. Musíš si ale podržet z druhé strany stěny klíčem celý ten ventil, aby se ti neprotáčel. Povolit to že začátku moc nejde, protože myslím že bylo něčím zalepené.
Gumičky tam jsou celkem 3. Ale myslím, že budeš mít poškozenou tu nejmenší (vnější průměr 6,5 mm tloušťka 1,8mm), docela blbě jsem ji sháněl. Pak je tam ještě 11,5 mm s tloušťkou 1mm. Ta třetí bude v pohodě, ta už mi vydržela dvojí zamrznutí 😄
Při prvním zamrznutí mi to ty gumičky jenom vytlačilo ven a stačilo je jenom vrátit do drážek, při dalším už je to natrhalo.
Já musím aby mi to vydrželo mrazy do toho ventilu nechat přes zimu připojenou sprchu. Mám ho tak blbě umístěný, že i když to vyfoukám stejně mi tam vždycky steče trocha vody a je hotovo.