LukasČlenPřidáno
před 19 letNo a další předem domluvená akce, na kterou jsem úplně zapoměl, je krmení máminejch koček, od čtvrtka do příští středy...takže tento víkend jsme doma.....ach jo...:(
Rapiďáci, tel: 725 707 636
LukasČlenPřidáno
před 19 letTak se nám krejou 2 akce...summertime open a Kokořínsko....****! Asi pojedem to kokořínsko.....
Jirka MČlenPřidáno
před 19 letPokusíme se taky přijet. Ale zatím je to 50 na 50.
CharlieČlenPřidáno
před 19 letTak dovolenku som dostal, budem sa snazit dorazit v priebehu soboty.
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letKdo přijedete v pátek a sobotu - mějte na paměti, že se tam musíme pořádně poskládat. Šetřte místem, už je nás asi sedm posádek!!
LukasČlenPřidáno
před 19 letTak jsem mluvil s Matýskem...můžeme přijet už v pátek. On tam v sobotu večer nebude, takže si s ním alespoň v pátek trochu pokecáme...
CharlieČlenPřidáno
před 19 letNo vazne uvazujem ci sa nepridam. Je to sice riadna dialka. Idem zistit ci mi daju na pondelok dovolenku.
LukasČlenPřidáno
před 19 letMůžeme přijet už v pátek večer?? Bude tam už někdo?
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letTrošku jsem ten úvod vylepšil, upravil a vyjasnil. Mrkněte si tam. Děkuji za pochopení........
LukasČlenPřidáno
před 19 letDotaz: do kdy akce potrvá?
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letMluvila jsem s Matýskem. akce jejiž upřesněna viz výše
:p
Upravil Sarka dne 25.06.2007 17:01,
před 19 letMůžete, prosím upřesnit termín konání? Pochopila jsem správně, že od 1.7.? Díky, Olga Liška
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letAhoj Jirko-S, děkujeme Matýskovi za milé pozvání. Zvažujeme účast přijeli bychom v neděli dopoledne. Má to však jeden háček, nemáme naši boudičku a proto bychom potřebovali u Matýska pokojíček. Bude-li mít místo, rádi přijedeme.;)
Šárka
Upravil Sarka dne 25.06.2007 12:23,
před 19 let
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letPrázdniny je zapotřebí důstojně zahájit. Camp Matýsek Horní Maršov je k tomuto účelu úplně ideální. Protože se však Matýsek-Bohouš stydí to vypsat, pověřil mě, ať Vás všechny co nejsrdečněji pozvu.Účast potvrdili zatím Lenka-Ondře-Sam od sobotního večera. My přijedeme navečer v SOBOTU a zdržíme se ASI 3 noci (poznámka:v zimě jsme si to tam užívali dokonce 8 nocí..).Program: není organizován.Předpokládáme - kola, pěší tůry, bazének, kuželky, relax, grilování(maso s sebou) atd., jak se na prázdniny sluší a patří.
Minulý rok jsme s manželkou jeli v největším vedru na kole do Pece na sjezdovku Javor, řeknu Vám , byla to síla.
Máme v plánu Černou Horu lanovkou nahoru i s kolem, hřeben a dolů sjezd...
Ubytování u Matýska na penzionu je možné už od pátku, ozvěte se mu raději předem 777 800 502.
Tak přijeďte....
Upravil Jirka S dne 26.06.2007 09:43,
před 19 let