VitaČlenPřidáno
před 19 letNorsko je skutečně na víc než jeden výlet - však se už plánuje další cesta.
A ještě k fotkám - čekám (jsem stále trochu kluk) komentář k fotce "autíčko" - a stále nic, že by si nikdo nevšiml "měřítka" ?
To by byl základ pro karavan :-))
Jo, už je zaznamenáno. Peníze nezjišťuj, stejně se nevejdeme do rozpočtu....:D Snad to jen všechno stihneme, projedeme a prochodíme. Teda aspoň většinu z plánovaného. Je toho ale fakt dost a dost na několik cest.
Díky Víťo.
VitaČlenPřidáno
před 19 letPro Jardu a Ivetu - ten noční fjord - start trajektem z Gutvangen N60 54 32.7 E6 46 52.2 v 8 ráno a za 2 hodiny cíl v Kaupanger N61 10 59,3 E7 14 20,3. Celou cestu komentář jako s cestovkou - doporučuji ...
Ceny nevím, na finance je partnerka a stále nemá čas to hledat - ale tlačím.
VitaČlenPřidáno
před 19 letmoc díky za pochvalu, trochu jsem je vybíral jako inspiraci pro ty, co za chvíli jedou ...
Jinak pokud máte domeček na kolech a 3 týdny volna, kupte si GPS WoMo průvodce - a hurá směr Norsko. Hlavně si ale stanovte maximální limit km/den, Norsko je hezčí pěšky.
A pro foto nadšence - o co víc je hezkých pohledů, o to méně míst k zastavení :-((
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letVíťo, taky se mi fotky líbily, ale byla mi z nich zima :| . Ale fakt krásný :p !
Kurňa Víťo, proč jedu až v pátek. Díky fotkám se těším o dost více. Jsou fakt hezké.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJá se přidávám, fotky jsou fakt super!