olga liskaČlenPřidáno
před 19 letTaké jsem zaregistrovala zvýraznění dat v kalendáři a líbi se mi, jsou napřehlédnutelná. Jen maličkost, mohlo by být stejné zvýraznění i po otevření kalednáře? Třeba i snázvem události. Díky, Olga
To je vonó , už to rezeznají i takcí slepejši jako jsem já.
Testuju kalendář a je to super nápad,velká pochvala;)
VeraČlenPřidáno
před 19 letUniká mi rozdíl mezi Moje novinky a Moje záznamy.Jestli to nebude tím,že jsem dnes zastydlá a líná testovat.
Navrhoval bych tučnou hnědou jak pro kalendář tak i aktivní odkazy
Upravil Marvin dne 27.06.2007 11:46,
před 19 letTaky přímluva za jiné barvy. Že by už jinou barvu měli jsem nepoznal ani po upozornění předešlých pisatelů. díky.
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letPřipojuji se k výše uvedenému, dokonce jsem si ani nevšimla, že čísla s datem jsou různé barvy, podle toho je-li k nim přiřazena akce. A vešel by se název akce celý? Chápu, že je tam málo místa ... Ale i tak moc pěkný, hlavně užitečný a přehledný. díky
Ahoj.
Pár slov ke kalendáři. Data s akcemi nyní označena zeleně se ztrácí mezi ostatními černými.Vypsané akce by mohly být zvýrazněny buď čtverečkem jiné barvy, anebo aspoň tučným písmem.Jinak se to dá lehce přehlédnout.
Pokud to půjde, počeštit. Po debatě s "pražáky" navrhujeme kalendář umístit místo Shoutboxu, který stejně není využíván.Je to prostě mrtvolka.