VitaČlenPřidáno
před 19 leta to ještě netušíte, že je tam zákaz vjezdu - ale klidně pokračujte - je to neklamné znamení, že jedete dobře :)
BobikČlenPřidáno
před 19 letobec Běšinov neni je to vpolich 1 barak
Podle souřadnic je to Běšínov,ale na mapách to většinou není.Tomtom,ale i na Mapy cz. Olgo bude to chtít holt navigaci.:p:p
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letOlgo, špatně. Kemp je Běšínov.Viz mapa o několik příspěvků výše v tomto vlákně.
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhojte lidi!
Mrkala jsem na Atlasu do mapy a pochopila jsem správně, že kemp se nachází v obci Žádnice nikoli Běšínov?
olga liška
Tak já se tedy spokojím s tím torzem. Taky přijedu až v sobotu okolo oběda.:D
Olgo, koukej se uzdravit, kdo by mne tam živil?Takový ovocný koláč,hmm?
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letTo se podívejme, jak podrobné mapy mají na
Atlas.cz:u
Takže, kdo neví jak se dostat do Běšínova, Atlas vás tam zavede!;)
Fun

😊
Upravil Fun dne 20.07.2007 00:58,
před 19 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
Doufám že se lišák o tebe dobře stará,abys byla brzo fit.Držíme palce.Jirka a Jana p.s. Ještě že můžeš nemocná do kavárny.:D:D:c:D
Olgo koukej se dát do pořádku ať nám není smutno.Nemoc je nejlepší ožrat a vypotit.Tělo na to taky potřebuje nějakou sílu a tu najdeš v klobásách a stejcích.:pJinak já zeleninku rád,u stejku na prkénku to pěkně vypadá:b:D
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letJo, a zapomněla jsem napsat, že již čtvrtý den se fedruju Modafenem :u .
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letDěkuji všem za rady :) . Potím se jak dveře od chlíva, alkohol pravda zanedbávám :( , nějak nemám chuť a ta mrcha se mě ne a ne pustit :c . Ale zahájila jsem zastrašování v podobě příprav na víkend :e , takže mám obdělanou znojemskou a dopékám ovocný koláč, třeba se choroba zalekne. :D
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letNebo slivovici a vypotit:p
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letHM, tak to je asi ještě horší. :u.
Nasaď aspirin a bylinkovej čajíček. Já to vypotila na Gigantu, ale měla jsem rychlej průběh.;)
Držím Ti palce, ať se vykurýruješ.
Páček