BobikČlenPřidáno
před 19 letPomoc stratil jsem v Jevíčku černou lampu nenašel ji někdo nahodou odměna diky Bobik:|
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letPotvrzuji, teď je to i s dvouletou zárukou!!!! Na šedém place bude v pátek živo už od 15 hodin, to bychom měli být už čtyři posádky.....
Upravil Jirka S dne 24.08.2007 12:19,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letBez záruky, je to tady!:D
Fun

😊
Nemáte přístup k prohlížení příloh
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letDíky.
Pokud bych ani takovéhle navigaci netrefil, nemám tam co dělat....
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letN49 38.132 E16 42.627
Příjezd:
od Moravské Třebové - nalevo benzínová pumpa, poté je to první odbočka vpravo, po 200 m vjedete dovnitř (!!!!!!!!!) areálu koupaliště na asfaltovou velkou plochu. Dodáme nějaké šipky s logem IKC.......
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letTolik překlepů v jednom příspěvku.....
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letAhoj všem,
plánuju a plánuju abychom se objevili v Jevíčtu také. Můžete mě někdo zadat souřednice (v loni jsem nebyl...)
Díky
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letUž je to jisté, přijedeme v plné sestavě. Objednáváme jeden šrůtek!
Na všechny se těšíme!;)
Fun

😊
Zdravím do Jevíčka, hlásím Víťáky, chtějí 4 ks šrůtek.
Ahoj Tom
Zdravím do Jevíčka, určitě přijedeme a objednáváme 4 ks šrůtek.
Ahoj Tom
Tím pádem si bereme šestku. Už se moc těšíme, bude to naše premiéra, ještě jsme se nezúčastnili. Machajdovi
Doobjednáváme 2 ks šrůtků. Díky
Upravil x dne 13.08.2007 16:39,
před 19 letJestli dobře počítám, tak bychom byli pětka. Pokud se něco nesemele, tak se rádi dostavíme.:D
Tak vypadá to, že bydlík bude opraven a vše se zdaří:). Doobjednáváme 2 ks šrůtků.
Upravil Anonym dne 09.08.2007 05:10,
před 19 let
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letPrvní ročník nasadil laťku hodně vysoko! Doufáme že i letos to bude stejně skvělé.
Bereme si číslo 4 (počítáno na C24) a tešíme se na všechny, i uzené. :b
MatysekČlenPřidáno
před 19 letA kde to Jevíčko vlastně je.Někde na ukrajině ?A co tobogán pro Tomáše máte?Dotazuje se Matýsek :p
Upravil Matysek dne 25.07.2007 10:33,
před 19 letBoty se slevou? Nechci slevu zadarmo. Tam nesmím chybět. Konečně se dočkám těch pantoflí.Beru si dvojku, tedy trojku.:)
BobikČlenPřidáno
před 19 letTak já se hlásim dobrovolně už jsem tam byl na sraziku nemělo to chybu mužu jen doporučit snad ukecame Janičku S aby nam zahrala ona totiž krasně hraje na kytaru a housle no a Jirku S ukecame aby nam v sobotu prodal nějaké boty se slevou pro CL24 krasny den všem preje Bobik a Bobik
Upravil Bobik dne 25.07.2007 11:01,
před 19 let
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letZveme Vás na II. ročník. Domluveno:velký asfaltový plac-hřiště v areálu koupaliště přímo ve městě, elektřina, sprchy, tenisové kurty,plac na petanque, koupání(dle počasí), výlet na městskou věž. Možnost cyklovýletů např. na hrad Bouzov, ale je též připravena cyklotrasa pro matky s dětmi a pěší výlety Boskovickou brázdou. V pátek bude tatarák s topinkami, v sobotu uzené přímo z udírny pro ty kteří se závazně přihlásí (kolik šrůtek cca po 100 Kč chcete?), pro všechny pak domácí koláče. Za noc budeme platit Sokolu po 200,- Kč. Těšíme se na Vás!
Upravil Jirka S dne 25.07.2007 08:46,
před 19 let