Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Bucek 7-9.9.2007

Poslední aktualizace před 19 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Vypisuji výkend na houby do Rakovnických lesů.
Je vyjednán kemp "NL Bucek" mezi N.Strašecím a Řevničovem
Souřadnice kempu N 50:10:21, E 13:50:35.
V kempu je krytý bazén.
Jedeme jen Milan a Stánička:_
furgonfurgonČlen
Přidáno před 19 let
přidáváme se taky a doufáme ,že nás bude víc a nebudeme se bát vlka nic;)
Jarda a Zuzka
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Jedeme za Jirkou a Hankou na Pasohlávky a vinobraní do Mikulova.Tak jindy ahoj Machajda.;)
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj kamarádi, v tomto kempu jsme byli, líbil se nám, ale chtěli po nás, abychom v neděli vypadli do 10 hodin. Usmlouvali jsme to na 11, jinak chtěl platit další den. Na víkend je to trapný, když přijedete v pátek večer a chcete si užít dva dny volna. V kempu byli s karavanem pouze dva cizinci a my tři posádky. Jinak nikdo. Má to nějaký NL a ten seděl i na vrátnici. Řekli jsme mu, že si to nenecháme pro sebe a on řekl, že o nás ani nestojí. Tak si to ověřte jak to je nyní, aby jste nebyli zklamaní.

Jirka
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Jirko díky za informace, volal:t jsem do kempu a paní mě ujišťovala:=, ža mimo sezónu kdy nemají za bránou nápor dalších chtivých karavanistů se takhle nechovají;). Prý vyžadují odjezd do 12 hod. v sezóně:v, ale nyní, že můžeme odjet i později a nemusíme platit za další den:|. Tak uvidíme jak se k nám zachovají.
V nejhoržím budeme i my dále referovat negativně o tomto kempu a budeme mít ve finále špatnou náladu:w:j:c.
Milan
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Mám to ,co by kamenem dohodil a zbytek došel, ale na stejný termín naplánované malovaní bytu:v malíř zase povídal že nejdřív v lednu :h tak uvidíme jestli někoho seženu a jak to dopadne.Kdyžtak aspoň seznamovací návštěvička ;M
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Rádi tě uvidíme.
Milan
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 19 let
Snad dorazíme také ( pokud budou létat éra včas ) někdy v sobotu po poledni. Pravděpodobně 2 auta - jedno skoro určitě.
Můžeme jen takto kousek. Jak se poznáme? Mílo, posílám mobil na SZ.
Bereme kola, snad nebude třeba taky člun.
Těšíme se na setkání.
Upravil Jarda a Iveta dne 06.09.2007 11:55, před 19 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Asi jsem něco zvrznul a není zde má odpověď. Tak ještě jednou z jiného PC. Máme Hyundai Terracan a karavan Calavaleir. Středočeské značky. Dnes jsme si :t s Jardou a jedeme určitě za každého počasí. Myslím, že nás v kempu moc nebude. Vezeme 40ti % zahřívače a to by v tom byl :a aby jsme nevydrželi.
Těšíme se ahoj :_
furgonfurgonČlen
Přidáno před 19 let
Míla pravdu dí ,jedeme určitě:)snad nezmrzneme ohříváčky by měli vydržet;)já mám Volvo V70 a starší Dethlefs na něm IKC :D.Budeme se těšit.Zatím ahoj:_
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Domeček máme zapřažen :|:| a jak odpíchneme šichtu :( sedáme a jedem:_:_:_.
Houby na Rakovnicku třeste-se;K;K;K.
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Z osvědčených zdrojů mám,že na Lánech se dá na houby s kosou ;-;-Držím palec
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Nevím, zda nás Václav pustí do svého lesa. když ne tak budeme paběrkovat za plotem.
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
A kdyby se vám snad zachtělo cukrové vaty,v Novém Strašecí je prý posvícení.:rJ á zatím nevím,malovat se sice bude v pondělí,ale musím vystěhovat-jako trasa na kolo na otočku je to asi dost daleko.Uvidím dle situace,počasí a okamžité nálady :_
furgonfurgonČlen
Přidáno před 19 let
Když budeš mít kolečka čtyři :ptak to zas tak daleko není :Da zavítáš mezi dobré lidiB) a něco na zahřátí se určitě taky najde no a potom můžeš přespat a víkend bude jak vymalovaný:|Tak když ti to vyjde tak se zastav.Práce není zajíc ta ti neuteče:sZatím ahoj Jarda:_
furgonfurgonČlen
Přidáno před 19 let
Milan je od tří na cestě ,my vyrážíme za chviličku B)a těšíme se na všechny co dorazí:_:_
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 19 let
Mílo a Jardo + spol., díky za super pohodu, večerní klábosení, houby a vše další. A zase někde....
Snad přijedu z kola dříve, že se stihneme rozloučit. Ale houby prostě nedaly-našli jsme kousek od kempu super plac na kosu. Iveta má zase chvíli co dělat :D
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Také děkujeme, byl to krásný trelaxační víkend. O dobré partě a houbách se nám bude ještě dlouho zdát. ¨
Kemp řadím mezi ty, kam příště zase mohu.

Ahoj Mílan
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Mila, furgon, _mch, Jirka, Vera, Jarda a Iveta
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 27
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025