Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Nad 3,5 tun

Poslední aktualizace před 18 let
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Auta nad 3,5 tun, dostaly další ránu. Tou je zvýšení ceny dálniční známky ze 7mi na 8 tisíc Kč:x Navíc se připravuje mýtné.
Pomohla by snad jen výjimka pro obytná auta.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 31.08.2007 12:48, před 19 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Nema-li vyjímku autobusová doprava, která teoreticky patřící státu, tak proč by jsme měli mít vyjímku my. "Jen nás státe škubej, my si to naškubem zase jinde". Zub za zub.:D:D:D
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Milo mas pravdu jen tak na ne zub za zub :w
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Když si představím kolik vážím a kolik rozbiju silnic.:vNo radši si nebudem kazit náladu.Tak holt zase mimo dálnice:(
Přidáno před 19 let
Mýtné na silnicích I. až III. třídy začnou vozidla nad 3,5 tuny platit od ledna 2009. Nové na tom je to, že se uvažuje i o placení osobních aut, které mohou v jezdit soupravě nad 3,5 tuny. Takže, kdo bude tahat karavan SUVčkem, bude platit mýtné. A dokonce bude platit i tehdy, když karavan nechá doma.:@
Fun
Smile 😊
T
TomČlen
Přidáno před 19 let
Tak budeme muset nakoupit obytná auta a karavany prodat.:)
Ahoj Tom
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Tome v případě,že budeš mít na obytném autě kouli, budeš platit taky. Nějak z nás ty peníze dostat prostě musí.
Pokud to zavedou,nechám z obytňáku demontovat kouli.
Upravil Vajglon Hnuson dne 19.09.2007 22:03, před 19 let
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Máte mít malé auta a nebudete bulet::c(traboš s lůžkovou upravou je super) Pochopte že to se svíma bydlíkama zachráníme.Zdraví Matýsek:_
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
NO koule mám dvě a už to stálo dost :s tet ješte tohle:o
Na druhou stranu tak moc nevážím jen karavanky omezíme:o:o
:s:s
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 19 let
To by mě zajímalo co bych si měl koupit já, abychom do toho vlezli. Asi dám děti do opatrování státu:c:c:c, přece neprodám svůj karavaneček maličký , bobiška jednoho prtavého:p:p:p:p
M
merfanČlen
Přidáno před 19 let
DANĚ máš zaplacené UHLÍŘI ? Ne ? Ani na příští rok ? Tak s Tebou zatočíme :D:):y;- Kdo má velké auto bude platit za to že sjíždí silnice, kdo má malé auto bude platit za to že je sjíždí málo. ;K;K:a
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
Pořídit dvě malý auta a dva malý karavany.Prostě se bude zmenšovat,je to asi moderní.:j
M
merfanČlen
Přidáno před 19 let
Jde o to jetli by nebylo lepší pořídit si okované cepy, sudlice a ostré vidle a " HURÁ NA NĚĚĚĚ ". cca 290 hádavejch strejců za takový prachy, to by bylo hned na kousek cesty. :c:n
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Jdu do toho s tebou Merfe!
emjirkaemjirkaČlen
Přidáno před 19 let
Merfene, jdu do toho s Tebou. A taková defenestrace má taky kouzlo.
P
pantherČlen
Přidáno před 18 let
Myslím, že mnoho lidí podceňuje tuto budoucí úpravu zákona. To se netýká jen extra velkých osobáků ale např. namátkou WV pasat, Ford Mondeo atd tzn. střední třída! Jako příklad : pojedeš solo s Mondeem " ovšem s koulí" a to má v papírech celk. hmotnost soupravy 3750 Kg a ty budeš platit vysokou známku, mýtné a ani nemusíš mít papíry nad 3500Kg! Prostě zaplatíš šílený peníze jen za jízdu se samotnou koulí! A to nemusíš být karavanista, stačí kdo vlastní ten nejmenší vleček nebo má jen tažný aby si ho vypůjčil!
Pozor nepodceňovat!!!!!! :(
MysakMysakČlen
Přidáno před 18 let
ahoj, běhá mi mráz po zádech ..... když to tady čtu, jsem úůůůplně těsně pod hranicí 3500 kg s bydlíkem který má 1500kg , ale při představě ;M plánované výměny auta za nějakou čtyřkolku - mi je smutno ..... ;s.
Nehledě na to , že klesnou ceny takových karavanů ...... které potřebují silné a těžké auto :v ..... a všichni začnou kupovat "Poláky n126 :w" nebo obytná auta ... to bude asi i má cesta budoucnosti ;t alespoň jedno pozitivum – 3500 kg integrál;M ;t
ladisladisČlen
Přidáno před 18 let
Tomu se ani nedá věřit, že bude platit vysokou známku a mýtné " kdokoliv", kdo ani nevlastní, vlek, karavan ale má na autě pouze namontované tažné. To je neskutečné. To snad ani nemůže projít!:|
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
ale ano ladislave věř tomu u nakladaku to uz plati a to tak že nakladak do 12t maut neplati , ovsem uplně stačí když ma v technyčaku že muže mit tažne tak platí aniž by ho měl namontovane jako velky kamion jojo taky jsem tomu nechtěl věřit ale mam takova 3 auta a platim takže jsem uvěřil :s:r
Přidáno před 18 let
Vejde-li to v platnost, budu muset tažné dát odmontovat, potom auto prodat a koupit nějaký malý obytňák. To je realita.:(:v:w;p;s
Fun
Smile 😊
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Fun, Mila, Bobik, _mch, Tom, Vajglon Hnuson, Matysek, uknaj, Osmimetraci, merfan, jirhav, emjirka, panther, Mysak, ladis, michal a jitka, tucnacek
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 36
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025