Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

dovolená na přehradě Vranov

Poslední aktualizace před 5 let
kubickovikubickoviNováček
Přidáno před 11 let
Mohl by nám někdo poradit o klidném a příjemném kempu s koupáním a cyklotrasami na
Vranov nebo v okolí?
Rádi bychom tam pobyli pár dnů.!f
svhnsvhnČlen
Přidáno před 11 let
http://www.camp-b...

V kempu na Bítově se nám moc líbilo. Na hrad se dá po turistických cestičkách i pěšky. Příjemný kemp.
svhn příznivec leteckých modelů a vozů značky Ford.
https://picasaweb...24CSModely

https://picasaweb...0574731042
T
tikberČlen
Přidáno před 11 let
Nám se líbí camp Country v Hlubokých Mašůvkách. Do Znojma 6 km, na Vranov asi 20km, koupaliště Unanov 3km,hezké cyklotrasy v Podyjí. Kemp má malý bazének na osvěžení, minigof, tenisový kurt, hezké sociálky s teplou vodou bez poplatku. Pokud chcete vědět víc, pošlete. SZ.
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 11 let
Na Bítově jsem byl loni.Klidný kemp to ale není.Hlava na hlavě...nemá to tam žádný řád,ale děti se vyblbly.Naprosto klidný kemp byl kemp Hana,nedaleko od tamtud.V Haně ale není vůbec žádné vyžití.Ale je tam klid.V kempu jse byl já a asi 14 posádek holandanů a ti se umějí chovat.Tam se mi líbilo,na Bítov vím že už nepojedu.
http://www.campin...
Jaroslav134Jaroslav134Člen
Přidáno před 11 let
Ahoj, o víkendu jsme byli v kempu na Vranovské pláži, líbilo se nám tam, ale jak byl prodloužený víkend, tak tam bylo poměrně rušno a hodně lidí. Služby a čistota sociálních zařízení perfektní. Voda v přehradě čistá a teplá. Na kole jsem jezdil, ale je to tam kopcovité. Na zámek a do Vranova jezdí turistický vláček.
Jarda
radistaradistaČlen
Přidáno před 11 let
Na Bítově bylo v neděli narváno, tak jsme poodjeli směrem na Vysočinu, kde jsme zakotvili na 4 dny na Veřejné koupaliště ve Vyskytné (mezi Jihlavou a Pelhřimovem). Jednání, klídek , sociálky, ceny, koupání a to vše 100 metrů od lesa. no bomba.
FIAT doblo 2,0 MJET 99 Kw-Peugeot Traveller 2,0 TDI 110Kw +Weinsberg CaraOne 480QDK
P
PPPmytoČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

radista napsal:

Na Bítově bylo v neděli narváno, tak jsme poodjeli směrem na Vysočinu, kde jsme zakotvili na 4 dny na Veřejné koupaliště ve Vyskytné (mezi Jihlavou a Pelhřimovem). Jednání, klídek , sociálky, ceny, koupání a to vše 100 metrů od lesa. no bomba.

http://www.ekempy...pelhrimova
vypadá to fajn i cenově
Pohoda,klídek,sluníčko......cesta kamkoliv.
Spajky007Spajky007Člen
Přidáno před 11 let
Taky se chystáme v ponďelí asi na Bítov. A jak to tu čtu tak možná i jinam.
Škoda Superb II combi 4x4 + Fendt 410
Slávek-Petra-Zdenda
SchedySchedyČlen
Přidáno před 11 let
A co Vranovská pláž? Nemáte někdo zkušenosti? Díky
Adria Unica 432PX
H
HolajzNováček
Přidáno před 11 let
Ahoj,
vranovská pláž je super, jen je trochu rušnější. Sociálky čisté a pěkné. Vyžití jak pro děti, tak pro dospělé.
Pavel + Martina + Honzík + Lukes
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 11 let
Podle známého co bydlí v okolí, tak vranovskou pláž nebrat... hlava na hlavě... i to tak vypadá na těch fotografiích z kempu...
Spajky007Spajky007Člen
Přidáno před 11 let
Tak ten Bítov ok je tam i bazen a toboganky. Celkem spokojenost.
Slávek-Petra-Zdenda
YossarianYossarianČlen
Přidáno před 11 let
Vranovská pláž i Bítov ani náhodou!!! Plno lidí a na Bítově chaos a blázinec. Nikdo nic nerespektuje, mezi obytňáky se staví stany a hlava na hlavě. Někomu to vyhovuje, ale o pohodové dovolené to určitě není! Každý většinou chválí kde byl na dovolené, ale skutečnost bývá jiná !! Vranov nikdy více!!!
Pepa001Pepa001Člen
Přidáno před 11 let
Také na Vranovskou pláž nevzpomínáme zrovna v dobrém , byly jsme tam sice před dvěma lety, ale co nám začaly ve tři hodiny ráno přistávat na autě a markýze zbytky z ohňostroje co si tam začala odpalovat zřejmě nějaká pubertální mládež (jelikož normálního člověka to napadnout snad ani nemůže) tak nás tam už v životě také nikdo neuvidí.
Jinak kemp by to špatný nebyl, jenom by možná stačilo vyměnit ochranku která se nebojí pracovat i v noci.
Ale také je možné že jsme tam byly zrovna ve špatné době a na špatném místě.
Pepa, Alča, Niki (11) VW T4 + střešní stan , karavan N-126n
Spajky007Spajky007Člen
Přidáno před 11 let
Na Bítově jsem si zaplatil box a nikdo se mi neplet pod nohy. Každý ma jiné požadavky a jiný názor.
Slávek-Petra-Zdenda
YossarianYossarianČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

Spajky007 napsal:

Na Bítově jsem si zaplatil box a nikdo se mi neplet pod nohy. Každý ma jiné požadavky a jiný názor.
My tam přijeli odpoledne a kemp Bítov byl plný vše bez ladu a skladu. Naštěstí jeden obytňák odjížděl a přenechal nám místo. Po návratu z večeře byly obytňáky přeloženy stany. Když jsme chtěli odjet museli dva stany zbourat. Není to o požadavcích a názoru, ale o kapacitě a organizaci provozovatele kempu.
B
BeryČlen
Přidáno před 11 let
V Bítově jsme byli dva týdny zpátky na 3 nebo 4 dny. Původně jsme chtěli vyzkoušet Vranovskou pláž, ale tam jsme v sezoně neuspěli kvůli našemu mikropsovi. Nevadilo nám tedy připomenout si několik dní strávených v Bítově před osmi lety. Tenkrát byl kemp poloprázdný a relativní klid.
Tentokrát jsme přijeli v neděli po poledni a několikrát museli kemp křížem prochodit, než jsme našli místo, kam by se vešel náš malej laminátovej polák. Dle slečny v recepci můžeme kamkoli, kam se vejdeme. Místo bylo až u "vody" (ta nebyla, kvůli suchu byla celá zátoka bez vody jen se zbytkama bláta uprostřed), v předsíňce nám ze země trčel jeden z těch kovových kůlů, jimiž je ohraničená "pláž" od kempu. Radost nám udělaly nový sociálky v těch místech (původní až na opačným konci kempu), jak se ovšem záhy ukázalo, nepochopitelně těžce poddimenzovaný (2x2 kabinky oproti asi 2x15ti původním na opačným konci kempu...).
Zaradovali jsme se, když se po dvou dnech uvolnilo jedno stanový místo hned vedle nás, záhy ho ovšem zabrala paní s malou dcerou, od které jsem zaslechl něco v tom smyslu, že jsou zkušené tábornice. Paní všemu nasadila korunu, když si večer otevřela lahev vína, načež si po půlnoci před stanem začala "zpívat" za doprovodu řvoucího notebooku, na což nestačil ani někým z okolí přivolaný sekuriťák, kterýho odbila s tím, že už jí za chvíli stejně skončí písnička a půjde spát. Následující den nás v 7:30 vzbudil smrad "její" nastartovaný služební dýzlový oktávky, do který posadila dceru, aby jí přece ráno nebyla zima, jak to zdůvodnila chudákovi, kterýmu zaparkovala výfukem kousek od stanu ...
Kdyby tam vyšla noc na 2 stovky, tak bych to ještě překousnul, ale 4 stovky za 2 lidi s batoletem, autem, minipřívěsem a mikropsem mi za tohle přišly dost. Respektive teda 330, mikropsa jsme nepřiznali, když jsme viděli, že by stál stejně jako dospělá osoba...

Pokud ale můžu poradit něco v okolí, tak jsme už několikrát byli moc spokojeni v kempu Tatranu Šatov kousek pod Znojmem http://www.tatran...hp?what=26

Ondra
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
měl bych dotaz ohledně kempu vranovská pláž.
Koukám do ceníku https://www.vrano...-ubytovani

chápu to dobře, že v sezóně zaplatím 450,- za obytňák + 150 za osobu? Tj v případě 3 osoby a malé dítě mě jedna noc vyjde na 900,- ?
Upravil dracekvo dne 20.05.2021 13:32, před 5 let
B
BeryČlen
Přidáno před 5 let
Nóóó, pěkný :-( Chápu to stejně. Bodejť by nezdražovali, když co pár dní vychází články na téma nárůstu prodejů obytek a přívěsů o stovky procent ... (nejspíš placený právě prodejcema nebo kempama ...)
Skoro bych řekl ideální čas prodat co máme a začít jezdit do hotelů, ty budou muset být za chvíli skoro zadarmo :-)
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Já se tam na Bítově chtěl stavit se synem letos v létě na asi 3 dny, míval jsem ten kemp rád z mládí, jezdili jsme tam s partou když nám bylo kolem 20 let, a těch holek.... Dobrých 36 let jsem tam nebyl. Ovšem cena pro dva na jeden den 800,- Kč je mimo mísu, za ty peníze můžu mít dvoulůžák v obyčejném hotelu a odhadem 200 zbude a jet tam autem se spotřebou nižší o 3 litry na 100. Takže myslím, že si tam v okolí najdeme plácek opět nadivoko, ostatně to je jeden z důvodů, proč tu vestavbu mám, abych nemusel dávat vydělat podnikatelům v ubytování a neplatil DPH Babišovi nebo cizákovi.

Ono je to teď vůbec složité, hospodští se budou chtít rychle zahojit, zvýší ceny a sníží porce, ubytovatelé podobně, v servisech je to taky takové, tuhle jsem potřeboval nějakou součástku do osobáku při běžném servisu a zdražili jí skoro na dvojnásobek, prý je to tím, že dodavatel měl menší kšefty kvůli kovidu v uplynulém roce a tak si je dohání zvýšením cen. Zbývá jediné, vydržet a nenechat se okrádat, tím chci říct neakceptovat ceny, které jsou v rozporu s hodnotou.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025