LukasČlenPřidáno
před 19 letDovolte malý dotaz od trochu natvrdlého počítačového "experta".....dá se do profilu místo Avataru dát nějaký vlastní foto? Nějak jsem tuto možnost nenašel??:|
Rapiďáci, tel: 725 707 636
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letNejdřív ho vymaž (v profilu), a potom to půjde.
míra
Je to stejné,jako všude...;)
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJen musí být 100x100 a max. 30kb
LukasČlenPřidáno
před 19 letJak to, že jsem si toho napoprvé nevšiml?:@ No nic, to udělám až doma, bo tu v práci nemám tu správnou fotku. A taky musím předstírat, že dobře pracuju, když oni předstírají, že mě dobře platí....:D:D:D
Rapiďáci, tel: 725 707 636
VeraČlenPřidáno
před 19 letMě tak napadlo.Příspěvky ve foru jsou většinou relativně stručné ale natahují se nám velikostí at../ikonek/ a ještě podrobnostmi o bydlišti a založení.Dilema-lepší natahovat živé forum jako špagetu a raději vědět kdo to vlastně vyjadřuje názor /hlavně do budoucna/-nebo ty detaily utnout a špagetu zkrátit.Co si kdo myslí ?
před 19 letJá si myslím zkrátit. Máš pravdu Věrko.
dcpajaČlenPřidáno
před 19 letJsem asi tupý, ale fotku do profilu jsem nedostal. Jak mám vymazat původní avatar? Mně to hlásí "no avatar"
Díky:-c
před 19 letJak si přidám fotku /avatar/ ke jménu?
Velikost fotogafie musí být nejvíce 100x100 pixelů, 30kb, dále v názvu fotky nesmí být český znak ani mezera.
Ozvi se, když bude potřeba, jo?
před 19 letKdyž Ti to hlásí no avatar, tak už žádný nemáš. a můžeš vložit nový.
Upravil Sarka dne 26.07.2007 13:24,
před 19 let
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letMně špageta neva a ráda se na vás a vaše avatary dívám :) , ale kde bydlíte a tak podobně si taky nečtu :p .