Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Ošetření spodku podlahy karavanu

Poslední aktualizace před 5 let
F
fazerNováček
Přidáno před 11 let
Ahoj,je dobré ošetřit spodní část karavanu nějakým hydroizolačním nátěrem ?
např: http://www.denbra...-cz21.html
krakenkrakenČlen
Přidáno před 11 let
Přímo určené je k tomu toto http://www.a-c.cz...ducts.html , ale třeba existuje i něco dalšího.
J
jk1000Člen
Přidáno před 11 let
Nekde jsem tu narazil na radu strikat podvozek fermezi - prijde mi to jako bezva napad, ktery by i mel fungovat, ale zajimalo by me, jestli to nekdo v praxi zkousel. Hlavne si neumim predstavit, kde a jak to delat.
P
petakČlen
Přidáno před 11 let
Ahoj, já to udělal, najel jsem autem na klíny a stříkal jsem to vleže, práce strašná,ale zatím
to vypadá dobře. Nešetřil jsem, spotřeboval jsem 10 litrů fermeže. Mám to nastříkané teprve půl
roku, tak uvidíme po zimě. Udělalo to takový pružný lesklý povrch, jak na podlaze tak na rámu.
J
jk1000Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

petak napsal:

Ahoj, já to udělal, najel jsem autem na klíny a stříkal jsem to vleže, práce strašná,ale zatím
to vypadá dobře. Nešetřil jsem, spotřeboval jsem 10 litrů fermeže. Mám to nastříkané teprve půl
roku, tak uvidíme po zimě. Udělalo to takový pružný lesklý povrch, jak na podlaze tak na rámu.

cili auto umejes vapkou, nechas uschnout a pak normalne strikaci pistoli prejedes cistou napousteci fermezi z plechovky?
zrejme bude z toho nejaky zbytkovy film i na kapote a okoli - da se to nejak rozumne umyt?
zkousel jsi i vyfuk?

diky moc za zkusenosti
T
Tomas MaryskoČlen
Přidáno před 11 let
Již před léty jsem celý spodek nastříkal voskem na dutiny. Drží a i po letech spodek jako nový.
P
petakČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

jk1000 napsal:

Citovat

petak napsal:

cili auto umejes vapkou, nechas uschnout a pak normalne strikaci pistoli prejedes cistou napousteci fermezi z plechovky?
zrejme bude z toho nejaky zbytkovy film i na kapote a okoli - da se to nejak rozumne umyt?
zkousel jsi i vyfuk?

diky moc za zkusenosti

Umyl jsem to vapkou a přesně jak píšeš jsem to nastříkal všechno, výfuk, plastové podběhy, dutiny, prostě všechno co je zespodu. Ten film byl od toho i na předním skle, ale hned jsem celé auto bez problémů umyl.
D
DZIZIČlen
Přidáno před 10 let
No nevím, asi by se měli vyjádřit ti co to tu dělají profi a chodí na školení, ale třeba Němci spodek zásadně nenatírají pokud je na podlaze PVC. Prý aby zkondenzovaná vlhkost mohla odejít alespoň spodem a podlaha vnitřně nehnila. Připadlo mi to logický.
Vyřešil jsem to tak, že místa která jsou namáhána vodou jsem ošetřil a ty vedlejší plochy nechal dýchat.
Jinak lněnou fermež používám roky na veterány - dřevo výrazně po zaschnutí zpevní a lehce i dýchá, ale kondenzační vlhkost asi nedá.
S
stepanČlen
Přidáno před 10 let
dřevěnou podlahu karavanu jsem zespoda natřel LUXOLEM ...
L
ludvaČlen
Přidáno před 5 let
Před třema lety jsem koupil starší karavan. Ale nechal jsem se nachytat. Letos jsem zjistil valké zatékání vepředu kolem oken, popraskané čelo z umělé hmoty atd. Ale hlavně se mi houpe podlaha a tak čekám kdy propadnu zkrz podlahu. Je to starý přívěs (1996), ale jsme rádi, že ho máme. Existuje nějaký nápad ošetření podlahy aby to pár let vydrželo než mi vezmou řidičák? Přemýšlel jsem třeba nad Rezistinem nebo něco podobného. Myslím si, že rám podlahy bude asi shnilý . koukal jsem zespod a manželku nechal chodit uvnitř. Dost se to houpalo.
M
MarianMČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, tu tekutou lepenku ti nedoporičuji, za rok se ti to smyje, to je smejd, kery se je#tě ředi vodou. Ja jsem to kdysi pouzil na strechu garaze po jedny zimě jsem koukal, jako vrana, kde ten natěr je, po natřeni to vypadalo super, po zimě hrůza.
B
berkaČlen
Přidáno před 5 let
Loni jsem celou podlahu zespod natřel lněnou fermeží. Vzal jsem to válečkem a místa kam se nedostal jsem vzal štětcem. Podlaha to vsakovala jako by měla žízeň. Šlo to velice dobře, jen pozor po pár desítkách minut pod karavanem se mi slušně motala hlava z výparů.
T
Tec LubošNováček
Přidáno před 5 let
Dekaphon 9735 od dekalinu. Objednal jsem si dva kusy, ale dostanu se k nastrik až po víkendu.
Tec Luboš Připojili následující obrazek:
2e3957ad-2baf-4d0c-9543-a12d36d86ecd.png
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: fazer, kraken, jk1000, petak, Tomas Marysko, DZIZI, stepan, ludva, MarianM, berka, Tec Luboš
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025