O víkendu chceme někam vyrazit na hory pod sjezdovku v čechách, nevíme zatím přesně kam. Pokud někdo někam jede, rádi se přidáme, nebo alespoň rádi vyslechneme vaše doporučení.
Čau LLS
Vyhrává Deštné!
Účastníci zájezdu:
Machajdovi
Fun s rodinou
Doktorovi
Lišáci- ještě to nevědí:D:D:D
PROGRAM:D!
pátek
-Zajíždění centrál,
testování hlučnosti na sousedech, hledání vhodného terénního dolíku na umístění, výkonový test, spotřeba benzínu, zhodnocení, vyhlášení výsledků vzájemná pochvala...
sobota
-budíček, startování centrál po včerejším testu, doplnění paliva, denní test hlučnosti na sousedech, zhodnocení testu, vzájemná pochvala
neděle
- odjezd
PS. kdyby chtěl někdo lyžovat, nebude mu samozřejmě bráněno, po celou dobu výjezdu:s:r
Upravil Fun dne 22.11.2007 21:03,
před 18 letMáme stejné nutkání a rádi se přidáme.:_
MatysekČlenPřidáno
před 18 letJestli Vás nic jiného nenapadne tak zaparkujte v pátek večer u mě pokecáme popijeme,no a s sobotu můžete přejet do Jánek nebo do Pece snad budou jezit i Buky Zdraví Matýsek;)
A co Deštné na parkoviště před sjezdovkou?:=
BobikČlenPřidáno
před 18 letMachajdíku vloni jsme tam stali a nebyl problem ;d
Domácí rada u Machajdů podává tento návrh::=
Bude li příhodné počasí a fungující vleky jet do Děštného pod sjezdovku
nebude li počasí nebo vleky,využít baječné pohostinosti Matýska.
Nebo někdo vymyslete něco úplně jiného;-
VeraČlenPřidáno
před 18 letMyslím že se tam chystal minulý týden Kájínek.... tak by měl vědět ;)
Zvažovali jsme i Herlíkovice, ale dle internetu to nevypadalo dobře s provozem sjezdovek, fungují pouze dvě a to ještě krátké. ;)(Věrko dík.)
Ahoj LLS
KajinekČlenPřidáno
před 18 letNa Černé hoře je stání možné na spodním parkovišti zdarma nebo na horním 100Kč/den.Spodní parkoviště je pouze pro denní parkování,ale pokud je mi známo nikdy tam nebyl problém zůstat přes noc.
V Herlíkovicích je sice cedule se zákazem stání od 22-6.00,ale pokud se nechystá sněžení při kterém by auto překáželo u ranního odklízení,bylo mi řečeno ,že zůstat přes noc není problém.;)
Toto středisko však o víkendu praská ve švech díky skvělému marketingovému tahu vedení ,které vypravuje autobusy jedoucí s lyžařemi s Prahy,Hradce a jinývh míst.:v
Minulý víkend jsme napočítali 12 autobusů.;M
Nejsem si úplně jist,ale myslím,že dolní parkoviště patří ke stavbě nového hotelu a není možné na něm stát.
Proč nezůstat u Matýska?Na sjezdovku můžeme dojet,nebo pojede nějakej bus.
Nával tam bude,ale ten bude všude.
Ještě, že na Hochkaru je to s parkováním v pohodě. Pokud budete v Deštném, tak tam pozdravujte. :_
Honem něco vymyslete, nebo s Macháčkem doma nevydržím!!!:o:o:o
Já vím Símo, to je samý sex a sex.
Míro pokud se domluvíme jsem pro Děštnou.:D
MatysekČlenPřidáno
před 18 letSkibusy ještě nejezdí a ja jsem Vás tady chtěl stejně jenom v pátek a v sobotu bych Vas vyhnal za sportem.No co se dá dělat holt ten tatarák sežeru sám. Čau Matýsek
Upravil Matysek dne 21.11.2007 15:07,
před 18 let
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letPro centrálu - ano, ale se mnou! Chci juknout na ty lyž pro KIKI