Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

VÁNOCE

Poslední aktualizace před 18 let
uknajuknajČlen
Přidáno před 18 let
:o POMOC dá někdo radu na dárek pro ženu :x
Předem děkuji za všechny chlapáky co nemájí dárky.
:x:x:x:_:_:_
Upravil uknaj dne 18.12.2007 10:39, před 18 let
uknaj Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 18 let
To je velice těžká a ošemetná otázka. Co koupit ženě, která má vlastně vše. Milujícího manžela, vzorné a hodné děti, hromadu kamarádů atd. No, co třeba Kenna? Až ji omrzí, bude malá ráda, že si má s čím hrát.;-;-;-
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 18 let
No takový domácí pivovar by určitě potěšil.:D
www.caravan24.cz/forum/attachments/pivovar.jpg

;jNa výjezdu by mohla být konečně;j OCHUTNÁVKA!!!;j
:D:D:D:s
Fun
Smile 😊
uknajuknajČlen
Přidáno před 18 let
Tak to mi moc nepomuže:o:o
Upravil uknaj dne 18.12.2007 11:44, před 18 let
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 18 let
Martine, předně si manželku vycvič, aby nenechávala dárky na Tobě! :n Já jsem si kupříkladu vybrala hodinky, došla koupit, Lišákovi zabalila, uložila na super tajné místo do skříně. A pod stromečkem budu dělat super překvapenou!!! ;-
M
matusČlen
Přidáno před 18 let
Môžem potvrdiť, že je to super, ako píše Olga. Ja to mám zariadené presne tak. Ja na dôvažok ešte tajne dokúpim nejakú maličkosť a k tomu ešte obrovskú kyticu, lebo 24.12. má aj meniny. Predtým som jej kupoval veci, ktoré ju príliš nenadchli, a tak sme sa dohodli, že výberať darček bude ona. Má to ale jednu nevýhodu. Cena darčeka manželku príliš nezaujíma, musím sa prispôsobiť, ja " len" platím... Ale neľutujem, aspoň nekupujem zbytočnosti.
Upravil Fun dne 18.12.2007 12:21, před 18 let
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 18 let
Matúšu, to je chyba!!! :o:o:o To musíš Evě stanovit finanční limit!!! Pak se nebudeš po předložení účtu hroutit ... :a:a:a
M
matusČlen
Přidáno před 18 let
Keď ju mám rád viac ako seba, na korunu nepozerám... Ale musím povedať, že niekedy je ona tak skromná, že ju musím doslova prehovoriť, aby tiež na korunu nepozerala, nech si vyberie to čo sa jej najviac páči.
M
merfanČlen
Přidáno před 18 let
Vánoce, Vánoce - to je ten svátek jak se chodí s mávátkem do průvodu ? :f:l:D
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
V tvém případě pěkná pánev na smažení řízků :D:D:D:D:D
Není nad kamarády ;-;-;-;-
Dárek musí být takový který se hodí tobě ;j;n;t
Upravil Mila dne 18.12.2007 13:34, před 18 let
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Jo tak průměr 60cm,nebo vícepatrová ;-;j
VeraVeraČlen
Přidáno před 18 let
No přece zlato,šperky,drahé kamení ....;M:r
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
Ja bych koupil prima parfem ona se navoní bude mit radost ale vonět bude tobě ;d
uknajuknajČlen
Přidáno před 18 let
Tak přátelé zatím nic moc nového . Jenom ta pánev je supr ;t.Akorát sní nedostat o vánocích po hlavě:x
Očekávám další ojedinělí nápat zatím dost času;)
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
Já osobně si také vyberu sama, protože jsou to vždy knihy. Jinak mě napadá to samý co Bobíka a Věrku. Akorát to má nevýhodu, že pak budeš muset kupovat brilianty každej rok:o
Jirka MJirka MČlen
Přidáno před 18 let
Myslím, že když jí koupíš něco na hlavu, tak chybu určitě neuděláž. Myslím tím barvu, regenerační krém, šampon na zvetšení objemu vlasů, na větší lesk vlasů, melír atd. Když se koukneš kolem sebe, tak skoro každá ženská si neustále něco patlá na hlavu.
B)
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 18 let

Citovat

Jirka M napsal/a:
šampon na zvetšení objemu vlasů

Jirko, Ivětě něco na zvětšení objemu vlasů ??? :o:o:o To by pak vypadala jako Che Gevara ... :a:a:a
V
VlciČlen
Přidáno před 18 let
Co jednosměrnou letenku někam daleko ?:D
LukasLukasČlen
Přidáno před 18 let
Hele a má ráda hnědou barvu? Jestli jo, tak bys ji mohl koupit h.... :sno fuj, jsem nechutnej. Ale každopádně šperky a parfémek nikdy neuškodí. Ale není to moc originální, no.....
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 18 let
Já dávám dárky, které zaručeně vženou manželce slzy do očí:
tiskárna, kastroly, pánev, monitor, wok pánev.... atd...a na závěr zavěsím do stromečku nějaký kousíček zlata!
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: uknaj, Roman PCE, Fun, olga liska, matus, merfan, Mila, _mch, Vera, Bobik, michal a jitka, Jirka M, Vlci, Lukas, Jirka S
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 25
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025