ffoccusČlenPřidáno
před 5 letAhoj, plánuji zhruba za tři týdny cestu do Španělska. Chtěl bych dojet přes Barcelonu až na Gibraltar. Mám dotaz ohledně cesty. Máte nějaký doporučení cesty přes Francii a Německo? Jde mi o to, že bych si raději cestu rozložil na pár dnů, jen je problém se zastávkami v těchto dvou zemích. Neabsolvoval jste ji teď někdo, nebo nemáte to taky v plánu? Podle toho co čtu, tak ve Francii bych neměl zastavovat a používat jen jako tranzitní zemi.
Na cestu mám zhruba tři týdny, každý tip ohledně cesty, co neminout atd, rád uvítám.
Díky za každý postřeh.
Ak vies trochu po nemecky tak Spanielsku a tranzitu tam sa venuje Hartmut Conrad. Daj si ho vyhladat do Youtube a najdes tam vela info.
Na svojej stranke ma aj kopec stellplatzov aj vo Francuzsku aj Nemecku.
Cau,
Mito67
Ahoj ffoccus, my se právě vracíme ze španěl, kde jsme byli od ledna. Do francie potřebuješ pcr.test, tranzit není nutný. My jsme v kempu a není problém. Budeme cestovat po francii dál.Jenom je zákaz jízdy nyní od.21hod.do 6hod.rana
Ahoj,
chystáme se kolem 15.01.2022 do Španělska a jedeme tam poprvé. Kudy si jel a máš nějaké doporučení?