Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

McLouis Nevis - zkušenosti

Poslední aktualizace před 5 let
J
jecmenekNováček
Přidáno před 5 let
Pěkný den,
pročítám si zde fóra již nějaký ten pátek, našel jsem jedno vlákno o McLouis obytných autech, ale ne z posledních let.
Velmi uvažujeme, že si pořídíme McLouis Nevis 873 pro 4 člennou rodinu. Děti malé a celkově se nám líbí rozložení auta.
Cenově nám přijde jako velmi zajímavý poměr cena x výkon, navíc plně integrované auto = možnost využít sezení v hlavní části bydlíka při stažené posteli nad řidiče.
Prosím máte někdo s touto značkou zkušenosti, ideálně třeba z posledních 2 let, kdo jste si pořídili stejný či podobný obyťnák?
Chceme variantu automat, včetně klimatizace, soláru.

Zároveň ještě druhý dotaz - jeden prodejce (nebylo to v McLouis) mi nabízel polointegrovaný vůz, kde je možné mít i solár v kombinaci s LifePo baterií, kdy v nouzové potřeba jde přes solár zapnout i klimatizace v obytné části. Sám mám doma na střeše elektrárnu, tak by mě zajímalo, zda je to opravdu možné nadimenzovat i v obytném voze. Říkal, že se tam musí dát jiný výkonnější druh baterie.

Díky všem za jakékoliv postřehy, není to levná sranda, tak bych moc rád znal zkušenosti zkušených. 😊
David
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Nemám zkušenost se značkou McLouis, ale bude to co se týká kvality podobné, jako Mobilvetta. Už proto, že jsou ze stejné fabriky. Takže nečekej, že to bude Hymer, ale svoji funkci splní. Doporučil bych prodejce s kvalitním servisem.

Co se týká provozu klimatizce z baterky tak s LiFePo4 je to možné. Kapacita baterky určí, jak dlouho klimatizace poběží a velikost a počet solárních panelů zase jak rychle se nabije. Je třeba to propočítat a nejde o lacinou záležitost. Ale za ten komfort to určitě stojí. Nejde jenom o klimatizaci. Potřebná výbava skýtá i další možnosti. Manželka určitě ocení možnost používat fén, kávovar a třeba výkonný smoothie mixér nebo toustovač, zkrátka, na co si člověk vzpomene.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 20.09.2021 15:45, před 5 let
B
Bohous a JanaČlen
Přidáno před 5 let
Mi ho máme a jsme sním velice spokojeni
L
lusyČlen
Přidáno před 5 let
On je opravdu z Mobilveta? Nejsem si jisty.
Prodejce v CR asi jenom jeden.
Přidáno před 5 let

lusy napsal:

@lusy - On je opravdu z Mobilveta? Nejsem si jisty.
Elnagh , McLouis a Mobilvetta patří pod S.E.A. Società Europea Autocaravan a ten pod Trigano S.p.A. se svými značkami CI a ROLLER TEAM
Zdroj: https://www.triga...
L
lusyČlen
Přidáno před 5 let
Tak to uz je jina. Ale McLouis pokud vim nevyjizdi ze stejne haly jako Mobilvetta. Byl jsem se tam podivat. CI a RT jedna hala/jedna linka. Ale SEA to ma na vice mistech.
Přidáno před 5 let

lusy napsal:

@lusy - Ale McLouis pokud vim nevyjizdi ze stejne haly jako Mobilvetta.
Každopádně před halou najdeš všechny tři značky. Viz foto mojí Mobilvetty při "naloďování"
Fun Připojili následující obrazek:
dsc_6511.jpg
I
Ivan a HankaČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, máme Mc Louise MC4 800 řadu pár měsíců, až na drobnosti zatím spokojenost. Reklamovali jsem dveře lednice, netěsnily. Prodejce mně odkázal, abych si to zajistil sám u zastoupení Thetford. Nebo přistavit auto a čekat... Tak jsem si to vyřídil sám. Dále pak zkrat na vnitřním osvětlení.... Dohlédla jsem sám, že je to v části osvětlení nohy stolu. Odpojil jsem to, stejně se nám to nelíbilo😊.
Nemohu porovnávat s jinými značkami, top kvalita ve zpracování to není, ale zase nějaká tragédie také ne... Domnívám se, že to odpovídá poměru cena/výkon ( kvalita)... Je to prostě Ital, ne Němec...

Jsem ale mírně nervózní z výkonu motoru... Fiat 2,3 160 HP manual. Musí se dost točit a na 5 a 6 nemá už moc síly ... Ve srovnání s plně naloženým služebním Transitem 2,2 136 (?) HP plachta to jede podstatně hůř a žere o litr víc.

Snad si motor ještě sedne...

Tak toť moje zkušenosti... Prodejci jsou u nás myslím tři...
Upravil Ivan a Hanka dne 25.09.2021 21:59, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: jecmenek, Fun, Bohous a Jana, lusy, Ivan a Hanka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 39
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025