PetrDubiČlenPřidáno
před 5 letAhoj,
píšeš, že baterka má jenom 80 Ah, ale stále ti stačí, tak proč chceš montovat booster?
Jinak ten booster dává podle popisu běžně 25A, což pro tvojí velikost baterie nebude nic dobrého, takže musíš počítat s tím, že ti ten booster zkrátí znatelně její životnost.
Ahoj, diky za info, rozumim co se tyka nabijeciho proudu. Ta baterka staci na bezny provoz pres den, pri delsim stani musim dobit - to je ten jednoduchy duvod.
Tak to asi chce nejdrive jinou baterii jsem pochopil :-)
PetrDubiČlenPřidáno
před 5 letNo, pokud se dává booster, tak mívá baterka minimálně dvojnásobnou kapacitu než máš ty. Jako fungovat to bude, ale nebude to dělat dobře té baterce (není to úplně vhodné ani pro ty větší kapacity, ale ubližuje jim to mnohem míň než tomu tvému prckovi).
A pokud baterka stačí na běžný provoz přes den, tak nestačí na noc nebo jak to máš? Kolik dní vlastně vydržíš na jednom místě s plně nabitou baterkou? Není problém spíš v nedostatečné kapacitě baterky?
Jinak booster neřeší problém, když jsi několik dní na jednom místě, v tom ti pomůže jedině solár. Například nový PWM regulátor 10A stojí necelých 700 Kč od firmy Victron a EP solar 10A s displejem něco přes 800 Kč. MPPT regulátor cca 1500 Kč 10A a 20A kolem 2000 Kč, o pár stovek víc stojí dual verze (nabíjí obě baterky v karavanu). A panel polycrystal 100W stojí 1800 Kč nový. Pokud by jsi koupil dobře použitý, tak může stát ještě míň...
Ahoj Petře, díky moc za názor.
Tím pádem to nechám - příští rok plánuji koupit něco jiného a nechci investovat do současného auta - ani do soláru.
Upřímně jsem stejně názoru to příště udělat tak jako u amerických aut - pověsit pod auto generátor (6 KW a více) a neřešit dál. To funguje za všech podmínek.
Dodám, že příští auto bude 7,5 t a ne ta 3,5t hračka kterou mám dnes.
Díky moc, každopádně vím jak dál a nebudu dělat zbytečné věci.
S baterkou vydržím jeden den a noc, kdyžtak to vždy nastartuju na 10 minut a zase to jede - v létě.