Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jede někdo Španělsko okolo 15.1.2022?

Poslední aktualizace před 4 roky
Č
ČoudoviNováček
Přidáno před 4 roky
Dobrý den,

chystáme se kolem 15.1.2022 poprvé do Španělska S OA.
Nemáme zkušenosti a rádi bychom s někým sdíleli informace
H
hymerČlen
Přidáno před 4 roky
Dobrý den, není to brzo ? Já mám v plánu tak v březnu , tak na cca 2 - 3 měsíce. Cestou tam se zastavit v Mont Saint Michael , Andoře potom klášter Montserrat , Barcelona ,Valencia , cíl Mar Menor .
Č
ČoudoviNováček
Přidáno před 4 roky
Asi ano, ale je to jen plán Smile. Musíme se vrátit do konce dubna a pak v polovině května do Albánie.
Sledoval jsem teploty a bylo tam o víkendu 30°C. Chtěli bychom objet Španělsko a Portugalsko.
M
MarianMČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj, smim se optat, na Albanii, jaká čast je nejpěknějši.
NajkyNajkyČlen
Přidáno před 4 roky
No já jsem viděl na pobřeží a v horách Albanie jen nepořádek.Tak že naše rodina tam už nepojede.Jo a hotovost sebou s kartama jsme měli problém
H
hymerČlen
Přidáno před 4 roky
Dobrý večer, je pravda že zatím cestu do Španělska plánuji, ale já nevím co se může přihodit než odjedu. Myslím si , že i vy to plánujete tak jako cestu do Albánie, nebo ne ?
Přeji Vám šťastnou cestu a já si cestu raději před odjezdem naplánuji.
Č
ČoudoviNováček
Přidáno před 4 roky
ano plánujeme. A protože jsme tam nikdy nejeli tak se snažím posbírat informace.
Něco už jsem přečetl na webu. Ale poslední slovo bude mít situace kolem koronaviru.
Teď jsme se vrátili z hor tak bychom zase pro změnu chtěli za sluníčkem.
Z
zigi57Člen
Přidáno před 4 roky
ahoj,my odjíždíme cca 20.1.2022 také do ŠP a víme, že od 1.9.2021 je dálnice AP7 celá zdarma.My jezdíme kousek před Alicante.Na dálničních tabulích je to zřetelně značeno.Nemusíš se bát,krásně tě to navede.
Č
ČoudoviNováček
Přidáno před 4 roky
A kudy plánujete přes Německo a Francii?
Z
zigi57Člen
Přidáno před 4 roky
ahoj ,my už jezdíme několik let touto trasou. My jezdíme tady, jestli to je nejvýhodnější, nevím. My máme karavan.Jezdíme Rozvadov- Norimberk - Karlsruhe - Mulhouse. Z Mulhouse jedeme až do města Dole po placené dálnici(pro nás je ten kopcovitý úsek otravný).Je to cca 180 km ,ale dá se dálnice městečkama objet. Pak z Dole jedeme po neplacené cestě směr Chalon sur Saone - Digoin - směr Moulins,pod Moulinsem - Riom - Clermont Ferrat.Tam najíždíme na neplacenou dálnici A75 až do Beziers.Pak zase z Beziers po neplacené cestě do Perpignanu.Pak už do ŠP je to kousek.
Pak ŠP jak jsem už psal dálnice AP 7 zdarma, takže záleží kde je tvůj cíl.
Ještě jsem zapomněl na dálnici A 75 se platí most Millau(krásný), ale dá se objet přes městečko Millau(pro nás otravné)
Zdravím Zdeněk+Zdenka
Č
ČoudoviNováček
Přidáno před 4 roky
Děkuji za informace. A kde a jak spíte? Četl jsem tu dost strašidelné zprávy o vykrádání. Tak máme trochu obavy.
Z
zigi57Člen
Přidáno před 4 roky
my v německu spíme ma STPL nebo u velkých benzínek, ve Francii také na STPL.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Čoudovi, hymer, MarianM, Najky, zigi57
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 22
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025