Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Vysoušeč botů do obytky nebo caravanu

Poslední aktualizace před 5 měsíců
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj ,
Nabízím sušák na boty, /tedˇto začne být aktuální/Grin
Jednoduše se zastrčí do výdechu trumy třeba v garáži, nebo u schodků a do rána je sucho v botech.
Kdo jezdí s rodinou lyžovat, nebo motokros, nebo suší neopren ,tak to také ocení.
Upravil Fun dne 13.11.2023 11:32, před 2 roky
petr a paja Připojili následující obrazek:
img_6448.jpg susak5-300x450.png
M
maserČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj, jak sušák vypadá a co případně za něj? Díky, Ondra
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 2 roky

maser napsal:

@maser - Ahoj, jak sušák vypadá a co případně za něj? Díky, Ondra

přidal jsem fotku sušáku.Like
G
GULIČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj, správná otázka zní , co je to modré a kde se dá sehnat.
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj poslal jsem Ti sz Like
M
maserČlen
Přidáno před 2 roky

GULI napsal:

@GULI - Ahoj, správná otázka zní , co je to modré a kde se dá sehnat.

to je pravda Wink
K
KardaČlen
Přidáno před 2 roky

petr a paja napsal:

@Petr a paja - Ahoj ,
Nabízím sušák na boty, /tedˇto začne být aktuální/Grin
Jednoduše se zastrčí do výdechu trumy třeba v garáži, nebo u schodků a do rána je sucho v botech.
Kdo jezdí s rodinou lyžovat, nebo motokros, nebo suší neopren ,tak to také ocení.

Muzu se taky zeptat, jak a kde lze pripadne poridit?
Upravil Karda dne 15.11.2023 23:17, před 2 roky
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Poslal jsem Ti SZ.Like
M
Mira2B7Člen
Přidáno před 2 roky
Taky by mě to zajímalo. Děkuji.
O
OndraS1Člen
Přidáno před 2 roky
3D tisk?
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Poslal jsem Ti SZLike
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 2 roky
Je to tak tajemné, že to nemůžeš napsat veřejně, je asi víc kůravanistu kteří by měli zájem o takovou šikovnou věcičku.
M
MesiasČlen
Přidáno před 2 roky
Další harampádí do auta. Zapnu vysoušeč a za chvíli je sucho
https://www.outdo...-teplousi/
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Ano Mesiasi,
Pokud jseš na proudu, nebo máš měnič je to pro Tebe jasná volba, to na co jsi dal odkaz.
Ale ne všichni jsou na 230V, ne všichni mají měnič, někteří si prostě přes noc jen zatopí aby jim bylo teplo a nechají sušák zapojený v rozfuku někde v garáži dělat svoji "práci".Pokud jsi v obytce s dětmi někdy na horách sušil čtyři páry botů,víš jaké to je ........
Boty schnou díky cirkulaci vháněného teplého vzduchu .
Jestli je to pro Tebe harampádí já Ti jej přece nenutím.
Hezký den, Wink Petr
M
MesiasČlen
Přidáno před 2 roky
Nepotřebuješ měnič, stačí si pořádně přečíst odkaz. Sušáky jsou i na 12V
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 2 roky
Tvůj odkaz jsem četl pečlivě, nejsem sice ročník 1900 jako ty ale číst už také díky bohu umím,
Ale pokud v zimě "zatížíš" svoji baterii ventilátorem rozfuku topení,a ještě ji "naložíš" 12v ohřívačem botů ,nevím kolik nocí Tvoje baterie vydrží ? ,jistě záleží kolik jich máš, jak moc topíš, svítíš, čerpáš vodu, sleduješ TV, láduješ telefony ,děti tablety a jak moc sušíš boty na 12V......
Ale nechci se tu pouštět do velkých diskusí ,o kapacitě baterií a jejím zimním výkonu to nechám odborníkům kteří tomu skutečně rozumí na jiném vlákně.
Mě je 57 let už jsem něco v obytce najezdil i v zimě ,s dětmi,vím o možnostech baterií své ,nikomu nic nenutím jen jsem chtěl caravanistům kteří o to stojí nabídnout další alternativu která nezatěžuje v zimě už tak dost "zkoušené" baterie. To je vše.Wink
PepiPepiČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj Petře naprosto s tebou souhlasím,jsem na horách s vnoučaty často ,několik foukačů jsem vyrobil ,vše co jde napojit bez proudu je lepší,kdo jezdí na hory tak to ví.Mě zajímá a měl bych zajem o tu přechodku,pokud je nějaká možnost tak mi napiš .dík zdarec..pepi
J
Jindřich_HellbertNováček
Přidáno před 2 roky
Dobrý den,

Nedá mi to a musím se zapojit do diskuze. Tento vysoušeč jsem zakoupil po shlédnutí videa na YouTube - https://youtu.be/ZYHgjEGBSus?si=ve6qc...T1PkL2GbAZ , kde ho pán představuje a už po rozbalení, jsem věděl jak to bude praktická věc. S ženou jezdíváme často na hory a v zimě každý nápor na baterii je znát, tudíž už dlouho jsem po něčem takovém pokukoval na veletrzích … marně. V zimě pořádně otestuji, ale je mi jasné, že budeme mít v botách teplo a né vlhko.
Radek SladkyRadek SladkyČlen
Přidáno před 2 roky
Taky prosím o 1 SZ. Dík, R.
S
sarikČlen
Přidáno před 2 roky
nechtel jsem se do této diskuze zapojit ale nedá mě to, Také nejsem ročník 1900 jak vtipně podotýká petr a pája a já také číst umím. A ted k veci jak píše Mesias že nepotřebuje další krám do auta, podle me další krám do auta je ten elektrický vysoušeč, a ten odkaz jak vložil tak tam jsou 4 kusy (+1 kus nejaká náplast) a všachny 4 kusy jsou napájené 220V a tak tedy nevím kde jak píše v odkazu č. 15 že je potřeba si pořádně přečíst odkaz že jsou v nem i na 12 V, -já ten odkaz nenašel, ale možná je to tím že nejsem ročník 1900.
ale i kdyby byl nejaký vysoušeč na 12 V (nebo se použil na 220V a přes menič ) tak určitě si to vezme hodně štávy z baterie a v zime moc solár dávat proud moc nebude - leda že by se bylo napojeno na sít 220V ale to asi na horách nebude moc možné. A ten vysoušeš na teplý vzduch z ofuku tak tomu dávam za jedna, tot můj názor
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 11
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025