Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jak připevnit světelný řetěz na markýzu

Poslední aktualizace před 9 měsíců
K
karlicČlen
Přidáno před 9 měsíců
Mám světýlka na markýzu s plastovým háčkem na těle na připevnění viz. obrázek. Tyto světýlka mám pověšené na přední části markýzy v háčcích pro kedr lištu viz. ilustrační obrázek, to je v pořádku.
Problém mám s připevněním na bočních ramenech markýzy, tam mi visí omotaná světýlka pouze na přívodním kabelu od světýlek a brzy se kabel zničí.
Máte nějaký tip, jak připevnit lampičky na boční ramena Thule, tak aby nevisely na přívodním kabelu, ale na háčku žárovičky?
Upravil karlic dne 21.07.2025 09:25, před 9 měsíců
karlic Připojili následující obrazek:
hacky.jpg lampicka.jpg bocniramenothule.jpg
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 9 měsíců
Vidívam to je to jak cirkus
A
AutorollerČlen
Přidáno před 9 měsíců
Jedním slovem: hrůza
"Berouskové" v kempu
K
karlicČlen
Přidáno před 9 měsíců
Já mám rozsvícené všechny žárovky BÍLOU barvou a nic nebliká. Je to pro nás i pro sousedy mnohem lepší než ten originál silný led pásek na markýze, který svítí hodně, moc. Jinak názor neberu, ať si každý pověsí na své auto co chce.
A teď k věci, máte i nějakou radu jak připevnit na ty krajní ramena markýzy, což je můj původní dotaz?
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 9 měsíců
Kdo nemá kolem obytky 357 ruzných barevných světýlek tak ani nemá obytku...........
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 9 měsíců
zkus se podívat na temu jestli ty ramena máš ocelový a ne hliník šly by tam magnetické háčky např:
https://www.temu....e_sn=10045

nebo tam mají gumové a jiné uchyty:
https://www.temu....ofriqe4dx7
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 9 měsíců
Tady to fakt nemá chybu. karlic poprosil o radu a místo toho tady čte ty nesmyslný komentáře. Když ty světla neobtežují okolí, tak si tam může pověsit co chce. To máte pořád potřebu někoho prudit?
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 9 měsíců
Jestli má někdo problém se světýlky, měl by se zamyslet pedevším nad sebou samým. Možná zvážit, jestli je na správném fóru.
A
AutorollerČlen
Přidáno před 9 měsíců

Fun napsal:

@Fun - Jestli má někdo problém se světýlky, měl by se zamyslet pedevším nad sebou samým. Možná zvážit, jestli je na správném fóru.

A tobě by se líbilo v kempu, kde by to tam vypadalo jako na Matějské pouti ?
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 9 měsíců

Autoroller napsal:

@Autoroller -

A tobě by se líbilo v kempu, kde by to tam vypadalo jako na Matějské pouti ?

Pokud světýlka neblikají, tak neobtěžují.
Tím bych opravdu rád toto téma opustil.
J
JménoČlen
Přidáno před 9 měsíců
Taky se musím připojit k "nechápajícím". K čemu tyhle opičárny ? Barevný jsou opravdu na pár facek, bíly jen zbytečný. Když to vidím, vzpomenu si na své mládí a "tuning" Favoritu modrýma ledkama všude, kam jen šly nacpat. Copak doma to taky máte navěšený na baráku ? Pobyt, v našem případě spíš jen přespávání, v kempu vnímám trochu jako návrat k přírodě a zrovna využití elektriky omezuji jen na záležitosti praktické a nutné.
Ovšem pokud je to myšleno skutečně jen pro účely osvětlení, nikoli dekorační, tak se samozřejmě omlouvám.
U Poláčku jsem taky měl (vlastně ve stodole na chalupě ještě mám :-)) tyče předstanu polepené led pásky (ovšem předstanu uzavřeného, z vnitřní strany a čistě účelově z důvodu absence jiného světla).
U současně využívaného přívěsu jsem osvětlení předstanu vyřešil vlastnoručně vyrobeným svítidlem nade dveřmi (původem kryt vnitřního světla autobusu :-)), uvnitř je několik cob led čipů do různých směrů s různým výkonem, takže dolů svítí jen trochu, vodorovně nepatrně, do boku víc a nahoru, odrazem od střechy předstanu, maximálně. Nenápadné svítidlo, příjemné rozptýlené neoslňující světlo, přitom celkově světla dostatek. Ale bez postaveného předstanu z principu samozřejmě slabota. A ještě se tam vešlo pir čidlo s vlastní ledkou :-)
Upravil Jméno dne 23.07.2025 00:23, před 9 měsíců
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: karlic, Lmcbreezar, Autoroller, Zangerrinus, Zdenek a Alena, Tomik Kralu, Fun, Jméno
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025