Mám světýlka na markýzu s plastovým háčkem na těle na připevnění viz. obrázek. Tyto světýlka mám pověšené na přední části markýzy v háčcích pro kedr lištu viz. ilustrační obrázek, to je v pořádku.
Problém mám s připevněním na bočních ramenech markýzy, tam mi visí omotaná světýlka pouze na přívodním kabelu od světýlek a brzy se kabel zničí.
Máte nějaký tip, jak připevnit lampičky na boční ramena Thule, tak aby nevisely na přívodním kabelu, ale na háčku žárovičky?
Upravil karlic dne 21.07.2025 09:25,
před 9 měsíců
karlic Připojili následující obrazek:
Vidívam to je to jak cirkus
Jedním slovem: hrůza
"Berouskové" v kempu
Já mám rozsvícené všechny žárovky BÍLOU barvou a nic nebliká. Je to pro nás i pro sousedy mnohem lepší než ten originál silný led pásek na markýze, který svítí hodně, moc. Jinak názor neberu, ať si každý pověsí na své auto co chce.
A teď k věci, máte i nějakou radu jak připevnit na ty krajní ramena markýzy, což je můj původní dotaz?
Kdo nemá kolem obytky 357 ruzných barevných světýlek tak ani nemá obytku...........
Tady to fakt nemá chybu. karlic poprosil o radu a místo toho tady čte ty nesmyslný komentáře. Když ty světla neobtežují okolí, tak si tam může pověsit co chce. To máte pořád potřebu někoho prudit?
FunHlavní administrátorPřidáno
před 9 měsícůJestli má někdo problém se světýlky, měl by se zamyslet pedevším nad sebou samým. Možná zvážit, jestli je na správném fóru.
Taky se musím připojit k "nechápajícím". K čemu tyhle opičárny ? Barevný jsou opravdu na pár facek, bíly jen zbytečný. Když to vidím, vzpomenu si na své mládí a "tuning" Favoritu modrýma ledkama všude, kam jen šly nacpat. Copak doma to taky máte navěšený na baráku ? Pobyt, v našem případě spíš jen přespávání, v kempu vnímám trochu jako návrat k přírodě a zrovna využití elektriky omezuji jen na záležitosti praktické a nutné.
Ovšem pokud je to myšleno skutečně jen pro účely osvětlení, nikoli dekorační, tak se samozřejmě omlouvám.
U Poláčku jsem taky měl (vlastně ve stodole na chalupě ještě mám :-)) tyče předstanu polepené led pásky (ovšem předstanu uzavřeného, z vnitřní strany a čistě účelově z důvodu absence jiného světla).
U současně využívaného přívěsu jsem osvětlení předstanu vyřešil vlastnoručně vyrobeným svítidlem nade dveřmi (původem kryt vnitřního světla autobusu :-)), uvnitř je několik cob led čipů do různých směrů s různým výkonem, takže dolů svítí jen trochu, vodorovně nepatrně, do boku víc a nahoru, odrazem od střechy předstanu, maximálně. Nenápadné svítidlo, příjemné rozptýlené neoslňující světlo, přitom celkově světla dostatek. Ale bez postaveného předstanu z principu samozřejmě slabota. A ještě se tam vešlo pir čidlo s vlastní ledkou :-)
Upravil Jméno dne 23.07.2025 00:23,
před 9 měsíců