Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

autoanténa

Poslední aktualizace před 6 měsíců
S
sarikČlen
Přidáno před 6 měsíců
zdravím zajímalo by me jaké máte autoantény na obytnáku (zejména na alkovně) já když jsem koupil obytnák asi před 4 roky tak mel na vnitřní straně čelního okna u levého sloupku nalepený takový černý pásek- správný název elektronická nalepovací 12V jenže signál nic moc stále se muselo přeladovat, letos jsem přidelal na pravý sloupek u čelního okna zevnitř autoanténu -prut o délce asi 30cm, signál se zlepšil ale o moc ne tak jsem tam přidal ještě zesilovač ale stále to není ono, když jedu stejnou trasu s osobákem tak stanice stále drží nezrácíse, ale když jedu s obytnákem tak se dost strácí. Moc se me nechce vrtat do kastle díru na venkovní antenu ale asi me moc nezbyde než ji tam udelat a tak se me nabízí otázka jakou antenu tam dát aby moc nepřekážela, kdyby to nebyla alkovna tak bych ji umístil na střechu. Uvítám každou radu
E
expertiNováček
Přidáno před 6 měsíců
Anténu mám na alkovně na pravém blatníku a signál v pohodě.Smile
K
karlicČlen
Přidáno před 6 měsíců
Všechny antény včetně zesilovače mám v pravém zrcátku. Rádio Zenec hraje FM i DAB skvěle, ale stejně používám výhradně Android auto a aplikaci CZ Radio.
Rádia poslouchám tedy přes data z mobilu poslané do autorádia USB kabelem. Z mobilu tedy jede na displej rádia navigace a do repro radiostanice. Spotřeba dat minimální, pokrytí daty je dnes už skoro všude.
Proč takto? V ČR zapnu např. české radio Beat a bez přerušení mi hraje po celém světě a žádnou anténu vlastně nepotřebuji.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: sarik, experti, karlic
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 57
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025