Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Rozdíl mezi vysokotlakými hadicemi Truma a Caramatic ?

Poslední aktualizace před 4 měsíce
D
DZIZIČlen
Přidáno před 5 měsíců
Ahoj - mimo vysokotlakých hadic k Monocontrolu značených Truma, prodávají nějaké pro mne neznámé Caramatic - netuším co to je. Má to shodný připojhovací závit pasující k Monocontrolu, nebo je to něcoúplně jiného? Díky za vysvětlení.
SapukiSapukiČlen
Přidáno před 5 měsíců
Ahoj, má to stejný závit. Omylem jsem to teď koupil v Německu, ale prodává se to i u nás. Dal jsem to tu do inzerce. Výhoda kompletu je, že se dá za jízdy topit a má to i nárazový senzor.
Z
zdeny62Nováček
Přidáno před 4 měsíce
tlakové hadice z plynové lahve k duocontrolu jsem kupoval u Caravanmana. Měl velký výběr. Měl hadice bez crash ventilu a s crash ventilem. Bral jsem s crash ventilem na českou lahev.
zdeny62 Připojili následující obrazek:
snap_2025-12-17_at_094002.png
J
JirkaLukeš123Nováček
Přidáno před 4 měsíce
U vysokotlakých hadic, je ve výsledku jedno jestli jsou od Trumy, Caramaticu nebo IGT. Koncovky, které jdou k regulátoru jsou stejné. Já mám ale upřímně s hadicemi od Trumy opravdu dobrou zkušenost. Jen dávejte pozor abyste vybrali koncovku pro správnou láhev, tedy pro ty České. Konkrétně je to G8 a dají se najít například pod tímto produktem: https://www.svetk...m_z17803/. Někdy se stane, že někdo koupí třeba Německou koncovku, i já jsem tuhle chybu udělal. Pro tyto případy existuje tahle přechodka: https://www.karav...skou-bombu
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 4 měsíce
[quote name=JirkaLukeš123 post=306940]@JirkaLukeš123 -Jen dávejte pozor abyste vybrali koncovku pro správnou láhev, tedy pro ty České. Konkrétně je to G8 ... [/quote]

Není to tak úplně pravda. Používám čistý propan, láhve Karavan kompozit od Kralupolu a ty už mají německý ventil G12.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DZIZI, Sapuki, zdeny62, JirkaLukeš123, PabloGS
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 10
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025