😊
😊@sarik - Fune když jsi tady začal tuto diskuzi a píšeš že nejlépe by bylo aby byla možnost vypustit u čerpacích stanic šedou vodu -což bych také uvítal ale rád bych se zeptal ostatních karavanistů kde vypouští vetšinou šedou vodu nebot pár kempů i tabořišt jsem projel a NIKDE nebyla možnost tuto vodu tam vypustit
Citovat
mam pomerne dost pozemku a neumim si predstavit, ze bych se crcal se Stellplatzem
@Metyl - ja mam pomerne dost pozemku a neumim si predstavit, ze bych se crcal se Stellplatzem.
😊@PetrM - Ahoj všem, dovolím si také přihodit svůj názor protože jsem tak trošičku to tohoto tématu rýpnul.
Jezdíme autem už 16let, projeli jsem toho docela dost......
@Metyl - Vubec bych se nedivil (ciste moje spekulace), ze za tim hazenim klacku je i hotelova lobby, protoze proc by mel nekdo chrapat ve svym, kdyz radeji muze utracet v jejich, ne? Tenhle model prece funguje dneska cim dal tim vic treba s parkovanim v obcich. Nemas to kam dat, aniz by te nepodojili.
Ostatne venku se take utahuji srouby, jako se vsim ostatnim. V devadesatkach clovek mohl treba v Italii zajet prakticky kamkoli a tam prespat, dokonce se s bydlikem dalo i do mest. Namatkou Francie St. Tropez, tam se tehdy dalo az do pristavu. Dneska vsude zakazy a nejlepe jeste kombinovane se sranky, ktere podjede jen osobak. Proc? No protoze se s tim roztrhl pytel a z puvodne komunity rozumnych se stala vysada neprizpusobivych zbohatliku. Co si budeme. Bohuzel tohle je pak voda na mlyn tech, kteri o vecech rozhoduji. Proc by si pridelavali praci a problemy a pak jeste poslouchali narek mistnich, no ne? Jejich volici jsou prave ti mistni.
Takze, dokud je nas malo, nikdo se za nas nepostavi. A kdyz nas bude moc, tak budeme srat kazdeho.
A ted si vyber.