Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

posuvné dveře dodávka

Poslední aktualizace před 1 měsíc
H
HlaholNováček
Přidáno před 1 měsíc
Ahoj, co používáte k zajištění dveří u obytné dodávky aby se vám při drobném náklonu nezaviraly, neotviraly. Někde jsem četl, že lepí na kolejnici samolepící plsť. Máte s tím někdo zkušenosti? děkuji
K
karlicČlen
Přidáno před 1 měsíc
Toto je nejjednodušší řešení, nalepí se nahoru do horní pojezdové dráhy dveří. Mám 4 roky a spokojenost.
https://eshop.campervans.cz/zarazka-p...ych-dveri/
cdn.myshoptet.com/usr/eshop.campervans.cz/user/shop/big/1367-1_pxl-20240521-082130979-portrait.jpg
Upravil karlic dne 22.03.2026 12:02, před 1 měsíc
H
HlaholNováček
Přidáno před 1 měsíc
díky za typ, koupeno, namontováno, funguje perfektne
K
karlicČlen
Přidáno před 1 měsíc
Další vychytávky:
Tímto jsem si zabezpečil dveře, které lze standardně odemknout čímkoliv kulatým za vteřinu

Zabezpečení vozidla CAMPER PROTECT PrickStop - CAMPERVANS.CZ https://eshop.campervans.cz/zabezpece...prickstop/

Těmito řetízky a na zadní dveře úhelníčky pro visací zámek jsem zabezpečil všechny dveře. Pokud spíme, tak nám tam nikdo nevleze. Pokud odcházím, jdeme bočními šoupačkami a ty jediné nejsou tímto zabezpečené. Je to dobré i na to, když se kempuje, že nikdo nemůže řidičovými dveřmi nenápadně hrábnout do auta, když je auto odemknuté.

Zabezpečení vozidla CAMPER PROTECT - CAMPERVANS.CZ https://eshop.campervans.cz/zabezpece...r-protect/
H
HlaholNováček
Přidáno před 1 měsíc
kromě těch řetízku mám všechno. Při kempování múzou být přední dveře zamčené a odemčene jenom ty boční tak se tam přes řidiče nikdo nedostane
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 1 měsíc
Aby mohly být šoupačky při kempování otevřené. A ostatní dveře zamčené. Tak stačí vydloubnout ten černý bázmekt mezi kontakty u šoupaček. Snímá uzavření dveří.
H
HlaholNováček
Přidáno před 1 měsíc
přední dveře řidič i spolujezdec jdou přeci zamknout a posuvné dveře můžou zustat odemčene. To zamykání je na sobě nezávislé, to nemusím řešit žádnou úpravou..
Nějak ale nechápu to zamykání tím řetízkem a odcházení z obytka posuvnými dveřmi. Az ti klekne baterka, dálkové ovládání tak si odemknes jak? Klíčkem u řidiče to už nepůjde.
TivatTivatČlen
Přidáno před 1 měsíc
Řetízek se dává na boční dveře zevnitř, když chceš mít v noci jistotu, že tě je nikdo neotevře. A když odcházíme, přední dveře zajistím HEOSafe zevnitř, na zadní dám na nerezové plechy s otvorem petlici a boční dveře zajistím zámkem do provrtané díry ve vodící liště. Odcházíme vždy bočními dveřmi a za 10 let se nám nestalo, že by byl se solárem problém s baterií.
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
K
karlicČlen
Přidáno před 1 měsíc
Pokud by se i baterie vybila, tak mám z venku zdířku na 230V, připojím se stejně jako v kempu, rozjede se nabíječka a ta baterii nabije. Pokud by selhalo, drátem otevřu motorový prostor a na "startovací" svorky napojím startovacími kabely jinou baterii. Pokud by odešla elektronika, tak zavolám zámečníka a ten otevře "odborně" mechanicky boční dveře tajným Smile způsobem.
Co se týká toho centrálního zamykání, každá dodávka to má jinak. Lze přeprogramovat. Čili lze jedním stiskem zamykat, odmykat všechny dveře, neboli někomu nelze nechat pouze předek zamčený.
Heosafe jsou dobré, ale já mám řetízky kvůli něčemu jinému.
Pokud nějaký loupežník zkusí otevřít zajištěné dveře "známými" metodami, tak se dveře pootevřou až po řetízek, to pootevření zaznamená čidlo alarmu a alarm houká a uživateli houká aplikace v mobilu a lítají SMS. Loupežník je stále u zajištěných dveří řetízkem. Toto poskytne větší čas k řešení celé situace a nebo také ne.
Pokud by bylo Heosafe, tak po překonání alarm zafunguje také, ale to už jsou dveře dokořán a za minutku je auto vybíleno.
P
ProvenceNováček
Přidáno před 1 měsíc
ZDE MÁTE ODKAZ.::::

https://www.temu....05919.html
Upravil Fun dne 30.03.2026 16:58, před 1 měsíc
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Hlahol, karlic, Franta REZAC, Tivat, Provence
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 37
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025