Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Bezpečnostní podložka pod kliky kabinových dveří Ducato 250

Poslední aktualizace před 13 dní
D
DZIZIČlen
Přidáno před 14 dní
Ahoj hledal jsem na vláknu, abych se neopakoval - nenašel.
Dotaz zní zda máte nějakou zkušenost s "podložkami" klik dveří proti vypáčení šroubovákem, Nabízejí je na TEMU za nějakých 130,- Kaček kus, Tvar vypadá standartní, ale nevím z čeho to je? aby to časem nerezlo.... Kdyby jste je někdo měl, tak třeba vzít magnetem...
Díky za zprávu.
J
JeepaČlen
Přidáno před 14 dní
Mám je nerezové z Temu sada 2 ks 210,-
H
HlaholNováček
Přidáno před 14 dní
mám je taky z Temu, sada dvou kusu a jsou nerezové. namontováno na auto cca před 14dny
Upravil Hlahol dne 14.04.2026 21:34, před 14 dní
J
JeepaČlen
Přidáno před 14 dní
Já jsem je tam nemusel ani dávat protože od výroby tam nemám zámky a lze to odemknout pouze ovladačem. Díry na zámek jsou zaslepeny.
K
KalimeroČlen
Přidáno před 14 dní
Máte někdo vlastní zkušenost s pokusem takto otevřít auto?
Zajímá mne především, jestli vražením šroubováku pod zámek se vyřadí celý centrál, takže se odemknou i nástavbové dveře do bydlíku, nebo jestli se vyřadí pouze zámek u těchto dveří.
Dále dotaz - plechy se dávají pod obě kliky (i u spolujezdce - i když tam fyzicky zámek není), nebo jen u dveří řidiče?
Po nedávné velmi nepříjemné noční zkušenosti při kempení jsem se rozhodl plechy namontovat, tak sbírám zkušenosti.
Do auta se sice díky zamčeným přídavným zámkům onen výtečník nedostal, ale příjemný pocit to rozhodně nebyl.
Díky za info.
VitaVitaČlen
Přidáno před 13 dní
> Kalimero
popiš pro zajímavost, jak se pokoušeli dostat dovnitř a co jim odolalo?

U mne kdysi zkoušeli hrubou silou pajcrem vypáčit dveře nástavby - poškodili rám dveří, dveře, ohnuli protikus zámku, ale zámek vydržel déle, než jejich pokusy. (Hymer co mam v profilu)
D
dorkaigorČlen
Přidáno před 13 dní
Moja skúsenosť s "nevítanou nočnou" návštevou je opísaná v nasledovnom príspevku:
http://www.carava...d_id=23259

Nikdy som to neskúšal, ale domnievam sa, že ostrým tenkým predmetom, napr. veľmi tenký šróbovák, ktorý nasilu vloží pod plastovou krytkou kľučky dverí asi v strede, uvolní uzamknutie vozidla. A má vozidlo centrál, odomkne všetky dvere, ktoré sú na centrál napojené. Pri takomto pichnutí predmetu, takmer nič viditeľne útočník nepoškodí.

A myslím si, že je to odskúšané na kľučkách pre vozidlá Fiat / Citroen / Peugeot, kde je to slabina zámku. Kľúčom v zámku otvorím dvere a centrál. Na spolujazdcových dverách nie je zámka, na kľúč, tak podľa mňa je to tam zbytočné.
M
MetylČlen
Přidáno před 13 dní
Ja jsem mel pred lety pujceneho bydlika a behem spani na parkovisti za benzinkou u Lyonu mi tam vlezl prostrednima dverma cernoch. Normalne si odemknul, mel v ruce svazek jak kastelan. Blby mel, ze ja mam lehky spani a on to otevrel az zrejme tretim klicem, takze jsem byl dole z alkovny driv, nez se on stihl zkusene natahnout po stolecku naproti dverim, kam si vetsina lidi na noc dava kdeco.

Vystrelil ven, naskocil jako spolujezdec do auta, ktery tam cekalo a byl pryc.

Vymenu zamku za nejaky nestandard bych u sveho auta resil jako prvni vec. Tehda jsme psy nechali hlidat souseda, dneska je vozime s sebou.
Upravil Metyl dne 15.04.2026 09:44, před 13 dní
P
pechacciČlen
Přidáno před 13 dní
Přesně, bez pejsáčka nevyjíždím Wink
P
pechacciČlen
Přidáno před 13 dní
Přesně, bez pejsáčka nevyjíždím Wink
K
KalimeroČlen
Přidáno před 13 dní
Stalo se to letos v noci z 27 na 28.2., na tom dolním parkovišti u Špindlerovky.
S námi tam stálo tu noc ještě nejméně osum dalších dobytek.
V noci kolem půl třetí, mne něco probudilo, ale v polospánku jsem ten zvuk co jsem uslyšel, nedokázal hned správně zařadit, diagnostikovat. Vím, že jsem slyšel vzdalující se kroky po štěrku parkoviště, ale měl jsem pocit, že ten prvotní zvuk, který mne zbudil byl jiný. Po chvíli (všude ticho), jsem vstal a šel na toaletu. Pak ještě do kuchyňky se napít. Pak se otočím, a koukám, nástavbové dveře podle polohy kliky odemčené.... Další můj pohled směřoval na přístrojovou desku, čidlo alarmu blikalo, alarm zapnutý, další pohled na přídavný zámek na dveřích nástavby – též zamknutý.
Tak jsem zklidnil prvotní leknutí a snažil se nad tím zamyslet, již naprosto vzhůru.
Byl jsem si naprosto jistý, že večer jsem dveře zamknul, ono ani nejde zapnout alarm, aby se při tom nástavbové i kabinové dveře nezamkly, a kdyby nebyly dovřené, nešly by jednak zamčít přídavným zámkem a jednak by to alarm nepřeslechnutelně hlásil .
Vrátil jsem se do ložnice pro klíčky, přes dálkový ovladač odemknul a znovu zamknul, nástavbové dveře se zamkly. Bohužel až v ten moment jsem si uvědomil, co se asi dělo, takže kabinové dveře, jestli byli též odemknuté, to bohužel nevím. Máme na nich také přídavné zámky, a ty byly také zamčené.
Ráno jsem prohlížel dveře v okolí zámku, žádné viditelné poškození, ani škrábanec…
Můj celý závěr z toho je asi takový:
Někdo se pokoušel dostat známým způsobem do auta, a v momentě kdy vrazil šroubovák a vycvakl zámek, tak si všimnul na skle dveří samolepek s alarmem a Heosafe (tahle strana auta stála v naprosté tmě, tak si toho možná hned nevšimnul), no a když uviděl samolepky, tak se možná rozhodnul vycouvat a tiše zmizet.
A ještě jedna věc, od té doby blbne centrál.
Jo, a auto je na Fiatu a hafana jsme ten výjezd s sebou neměli.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DZIZI, Jeepa, Hlahol, Kalimero, Vita, dorkaigor, Metyl, pechacci
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 1
Stenly6

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025