zuzi777aČlenPřidáno
před 13 letNemáte někdo aktuální zkušenost na možnosti parkování pro soupravu ( auto+karavan)poblíž areálu Aquaparku ? nebo se dá na parkingu přímo u lázní? Hledala jsem na vláknech,ale bohužel nenalézám odpověď. Kemp , otevřený do 31.10. je v Liptovském Trnovci
http://www.maracamping.sk/index.php?c...hp?caid=11, bližší jsem však také neobjevila.
Stačilo by nám i divoké stání. Nemáte někdo tip? Díky za případný námět.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
VasuČlenPřidáno
před 13 letKdyž tam jezdíme s vnoučaty obytkou, tak parkujeme na horním parkovišti a nikdy nás ještě nikdo nevyhodil.
Před Tatralandií jsi tři parkoviště. První před vchodem, kde bezpečnostní služba obytná auta vyhání, druhé asfaltové před sportovní halou, kde jsme sem tam také spali a také bez problémů. Poslední třetí je nahoře u nového letního vchodu. Tam, když stojíme, tak tě nikdo nevidí. Naposled jsme tam byli před měsícem a pohoda. Tam se soupravou zaparkuješ naprosto v pohodě. Dokonce jsme tam chytali internet na jejích Wifinu.
kocisjirkaČlenPřidáno
před 13 letLetos asi v březnu jsme najeli na to horní parkoviště (letní vchod) a došel sekuriťák a slušně nás požádal ať to přeparkujeme dolů na to velké parkoviště.
Cosi mlel o soukromém pozemku.
Do pozornosti dávám, že jsme druhý den jeli do Bešeňové a byly jsme velice mile překvapeni. Nejenom cenami ale i službami. Udělali hodně nových věcí a parking je před vstupem.
V Tatralandii jsou dětské vstupenky do 140cm, a obě dcery (10 a 12 let) měly více, takže jsme zaplatily nehorázné peníze.
... taková normální rodinka!@!rp)!g
Ahoj Zuzko, zítra by se měl vrátit syn z Tatralandie, tak se poptám. Jen po tel mi říkal, že jsou na parkovišti a z cen taky nebyl moc nadšený. To ale bylo jen v rychlosti.
luboš
EarlČlenPřidáno
před 13 letAhoj, byli jsme tam před týdnem a dvakrát parkovali hned u aquaparku.
Večer,když jsme přišli do auta tak nás hlídač vždy slušně požádal ať si přeparkujeme na parkoviště před sportovní halou. Je osvětlené a snad prý i hlídané kamerou. Jinak Tatralandie super v týdnu minimum lidí a krásně teploučko.Pro nás rodinná vstupenka na celý den 45 eur.
Zdraví Earl.
copyČlenPřidáno
před 13 letja teda neviem, ale bal by som sa tam nechat auto len tak, bez dozoru. Do Polska je blizko..
hanzsČlenPřidáno
před 13 letNo my tam byli v létě jak v kempu v Trnovci, tak i na divoko tady: 49°7'42.187"N, 19°30'2.855"E
A v termálech jsme byli v Bešeňový a taky se nám tam líbilo, v tý restauraci nad hlavní recepcí jsem měl živánskou v alobalu, snad nejlepší jídlo na slovensku za nějakých 4e, halušky tam byli za 3,5e.
zuzi777aČlenPřidáno
před 13 letDěkuji všem za poznatky, nakonec jsme parkovali před sportovní halou. Úplně bez problémů. Z areálu bylo na našeho bydlíka i vidět- což by sice loupežníkům asi nevadilo, ale nám to dodalo trošku klid při cachtání. Ptala jsem se v areálu na možnost parkování poblíž, ale hlídané parkoviště je pouze nahoře, přímo u vchodu dole je sice kamerový systém, ale jen tak "iba ako" jak pravila paní v kase. Na horním parkovišti u vchodu bylo několik obytných aut, ty večer odjely. Na parkovišti u haly jsme stáli skoro sami.
Co se týče cen, nepřišly nám ve srovnání s Erdingem nebo Sarvárem nijak děsivé. Pro rodinu s malými dětmi je rodinné celodenní vstupné 45 Eur( za 2 dospělé a až 3 děti) myslím slušná cena. Akorát, že hranice výšky dětí, které se "vejdou" je nízká - 140cm. Pak už leze vstupné skutečně rychle nahoru. "Paštikář" mého ražení útratu uvnitř areálu minimalizoval, takže i v případě odrostlejších dětí bychom to zopakovali. :D
Voda příjemná, teplá, čistá. Bazény i okolí udržované. Ceny jídla- Menu o třech chodech 9 Eur dospělý, 7 Eur dítě, ceny ve vodním baru cca poloviční než za tytéž nápoje v Erdingu. Zapečené panini s mozarellou 4 Eur. Víc nepamatuji, ale jak říkám ceny občerstvení - nejsou pro mě příliš směrodatné.
Jednorázový tříhodinový vstup do lázeňského saunového komplexu- 9Eur. Moc hezké.
Jediné, co opravdu nepochopím a skutečně krutě mi to vadilo , je hlasitost pouštěné hudby v areálu. Chvílemi jsem měla v pondělí 28.10. pocit, že nás(Čechy) tou muzikou chtějí vyštvat. Hlučná hudba neměla s relaxem opravdu nic společného a nedalo se před ní nikam zdrhnout. Včera už byl v areálu klid. Jak počet návštěvníků , tak intenzita hudby byla velmi nízká. A bylo to velmi příjemné.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)