Mirek a JirinkaČlenPřidáno
před 17 letAutoturisti ji mají pořád,ale o 100-ku dražší,také jsem ji tam každý rok kupoval.Teď jsem to zkusil přes pěší turisty a čekám už 3-tí týden.Pokud nebude tak autaři to jistí ;y
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na
http://tvsat.rajc...
jozinČlenPřidáno
před 17 letČauky, jsem na tom stejně jako vy. Turista ano ale karta stále není, takže budeme čekat. Kdyby někdo věděl víc tak dejte vědět. :_Zdraví Morava.:_
PeropČlenPřidáno
před 17 letDobrý večer,já jsem zavolal do Prahy na Caravan cklub Praha,ústředí a s ocotou mi ji okamžitě během dvou dnů zaslali. za cenu 100, kč. Není vůbec žádný problém,talk nevím proč to tu tak složitě řešíte. per. ;)
RoldaČlenPřidáno
před 17 letAhojky, zakoupil jsem kartu v autoturistu v HK,:o za stodevade stačil pouze pas.
mbČlenPřidáno
před 17 letAhoj, jak jsem psal již dříve, také jsem se stal členem KČT.Když jsem chtěl kartu CCI, také mi bylo řečeno, že nejsou ( a jak to tak vypadá, ani jen tak nebudou - musejí je prý dovézt ze zahraničí).To se mi vůbec nezamlouvalo, tak jsem udělal pár telefonátů a včera jsem si byl pro kartu v Autoturistu.Nejdříve nechtěli, ale pak někam volali a kartu mi vystavili - ale za 190 kč, což jsem bral...Takže to nevzdávejte ! a držím palce.:^
dandakNováčekPřidáno
před 17 letCitovat
Rolda napsal:
Ahojky, zakoupil jsem kartu v autoturistu v HK,:o za stodevade stačil pouze pas.
Potvrzuji, Autoturist v HK v pohodě, pouze si museli aktualizovat pokyny od pražského Autoturistu, resp. od ÚAMK.
VW Passat Variant 2.0 TDi + WILK CI 11W 1400 kg
Upravil dandak dne 04.05.2009 14:12,
před 17 letHlásím, že mi dnešní den došla karta CCI z Klubu českých turistů. ;t po třech měsících - hurá ;M Kdo čeká ten se dočká :g:D
dasaČlenPřidáno
před 16 letTak jsem letos volala paní Burianové do autoklubu ČR, karty CCI už bez registrace nepošle. Znáte někdo jinou cestu jak získat kartu CCI bez registrace u autoklubu, či UAMK, nebo turistů?
!y[color=#33cc00]Zdeněk a Dáša + Octavie combi II a karavan Knaus [/color]
FunHlavní administrátorPřidáno
před 16 letKe kartám CCI zjišťuji potřebné informace a budu vás brzy informovat jak jsem dopadl.
Fun

😊
Já bych byl taky pro, klidně cena nutná pro kluby plus 50 nebo i víc procent pro web, stejně se mi nechce se dohadovat s turistama :D
petr a jarkaČlenPřidáno
před 16 letzkousel jsem Caravan klub praha a bylo mi receno JEN PRO CLENY KLUBU.:@ jdu zkouset dal UAMK reklo- musite mit nasi kartu uamk cca 900 kc a pak neni problem v jakemkoli autoturistu:@:@
petr + jarka + vnučka Eliška + vnouček Kryštůfek
Upravil petr a jarka dne 06.01.2010 13:43,
před 16 let
petr a jarkaČlenPřidáno
před 16 letpetr + jarka + vnučka Eliška + vnouček Kryštůfek
FunHlavní administrátorPřidáno
před 16 letDejte mi ještě trochu času, teprve zahajujeme jednání a budeme hledat cestu, jak karty CCI zpřístupnit členům C24. :^
Fun

😊
GarfildČlenPřidáno
před 16 letTo by bylo fajn.... přeju hodně štěstí. Díky.
David+ Růženka + Denisa - Citroen Brglingo + caravan GRUAU
GarfildČlenPřidáno
před 16 letTo by bylo fajn.... přeju hodně štěstí. Díky.
David+ Růženka + Denisa - Citroen Brglingo + caravan GRUAU
Taky se připojuji a budu s napětím očekávat výsledek !k