Rozhodně nechci brzdit Tvoje nadšení, spíše se snažím naznačit na co se připravit a pokud jedeš až v červenci tak máš čas si něco nastudovat a připravit se. Na místě určitě narazíš na nějaké rybáře tak je pozoruj a dozvíš se spoustu věcí. Třeba se i potkáme - na přelomu červen - červenec budeme projíždět Vesterály a Lofoty a rybařit též plánujeme. Tak ať se daří.
, zastavil jsem se v Dekáči a mám tedy tuto [u]amatérskou sadu[/u] na moře celkem za velmi přijatelných 1500Kč . Pokud vydrží měsíc, tak je to pro mě OK 

@karlic - Rybaření
Chtěl bych zkusit v Norsku ze břehu něco chytit. Budeme celý červenec na Lofotech, tak když se budu nudit, tak bych zkoušel
Jsem rybařením naprosto nepolíben. Můžete někdo poradit, jestli mám šanci a co pořídit za výbavu a kde najít potřebné info jak na to.

.Citovat
Právě mi dorazila i plastová kartička od autopassferje.no , tak už mám vše.
)@karlic -
Pošta chtěla automaticky 190Kč za službu proclení, kterou jsem nepožadoval, tak jsem Č.Poště poslal jeden vyplněný formulář, kde zaškrtnete, že jste po nich službu nepožadoval a peníze vám Česká pošta vrátí (ČP zkouší takto okrádat nevědomé)
Citovat
Vysvetluji si to tak, ze ØresundPay je nalinkován s Autopass a kazdy pripad ma jedinecne cislo.
Citovat
Při registraci u nich musíte zadat to číslo mýtné krabičky z předešlého kroku...